pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hajdi Korošec Jazbinšek: Že celo življenje sem garač

14. 6. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Femme fatale 2022

Hajdi Korošec Jazbinšek foto: Mediaspeed

Na prvi junijski dan smo dobili letošnji femme fatale. To je postala nekdanja otroška zvezda, danes pa vplivnica, podjetnica, mama in žena Hajdi Korošec Jazbinšek.

Hajdi Korošec Jazbinšek je začela pisati svojo zgodbo o uspehu že kot majhna deklica, ko je prirasla k srcu starim in mladim s skladbico Naš kuža. Sledila so leta iskanja in odraščanja, ko si je dragocene izkušnje za življenje med drugim nabirala tudi na ekonomski fakulteti. Danes pa je ena najuspešnejših slovenskih podjetnic s svojo trgovino z otroško opremo, vplivna vzornica mladih in skrbna mama, ki s svojo družino rada potuje po svetu.

Vse to so opazili tudi bralci revije Obrazi/Avenija in drugih revijalnih in spletnih edicij, ki so jo s svojimi glasovi izbrali za letošnjo femme fatale. Kako pa Hajdi gleda na svoje več kot 30 letno delovno aktivnost? »Že celo življenje sem garač, nekje pri desetih sem začela služiti svoj kruh. Potem od bančništva do samostojne podjetniške poti. So mi pa zelo pri srcu tudi vsa družbena omrežja, ki jih uporabljam, predvsem zato, ker jih zelo uporabljam v pozitivne namene. Tako da dobim izkušnje in jih tudi delim. Se družim z ljudmi, spoznavam nove ljudi, ker sem zelo socialno bitje in so mi te stvari res super,« nam je zaupala Hajdi, ki je te dni odprla svojo drugo fizično trgovino Hajdi. Poleg celjske poslovalnice jo zdaj namreč najdete tudi v središču Ljubljane. »Tudi gradbeništvo zdaj počasi obvladam, notranje oblikovanje ... ko si podjetnik, moraš početi vse,« je še dodala v smehu. 

Kandidatke Femme fatale 2022 foto: M24/Marko Vavpotič

prejšnji članek
Zakaj je Ivan Zak veliko časa preživel v Ljubljani?
Svet slavnih
Zakaj je Ivan Zak veliko časa preživel v Ljubljani?
naslednji članek
Vroče poletje nagajivega Urbana Vidmarja
Svet slavnih
Vroče poletje nagajivega Urbana Vidmarja