stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ines Erbus uresničuje sanje

17. 6. 2022; 12.00
Avtor: V.M.
ines erbus

Ines Erbus foto: revija zvezde

Nova pesem, ki jo je posnela skupaj s prijateljem Davidom Amarom, je zelo lepo sprejeta, kar dokazujejo tudi število ogledov na YouTubu. Ines Erbus marljivo gradi pevsko kariero, o kateri je sanjarila že v otroštvu.

Pesem Baš je glupo biti sam šteje že več kot pol milijona ogledov, kar Ines Erbus zelo veseli, zlasti, ker se je število tako visoko povzpelo v zelo kratkem času. Ritmična melodija za pesem, ki sta jo z Davidom posnela v Londonu, je sicer nastala zelo spontano, v duhu dobre volje, ki jo je zanetila zmaga na Ohridskem festivalu v Makedoniji.

Ines Erbus, David Amaro foto: Domen Jančič

»V dobrem duhu smo na poti nazaj v Slovenijo, v avtu začeli ustvarjati novo melodijo. Ker sva ob promociji prvega dueta tako zelo uživala, sva se neskončno veselila naslednjega skupnega projekta,« pojasnjuje Ines, ki je o karieri pevske zvezde sanjarila že kot majhna deklica.

»Predstavljala sem si velike odre, kot jih vidimo v filmih. Obuvala sem mamine petke in z glavnikom v roki nastopala pred ogledalom,« je smeje se obudila spomine svetlolasa pevka, ki ji je sanje tudi uspelo uresničiti. Pogled na širno publiko, ki pod odrom skupaj z njo prepeva pesmi, je namreč neprecenljiv.

prejšnji članek
Strije so posledica raztezanja kože, krivec je navadno genetika
Zdravje
Strije so posledica raztezanja kože, krivec je navadno genetika
naslednji članek
Denis Avdić stopil na oder in zapel
Svet slavnih
Denis Avdić stopil na oder in zapel