Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

pes mačka Svet24.si

Več kot dva milijona ljudi si je ogledalo ta ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

bojan pozar kombi-pl Reporter.si

Pokvarjenost brez primere: maščevalni Bojan ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Matej Kravcar Njena.si

V Trebnjem pokopali slovenskega glasbenika

slovenija kosarka reprezentanca Ekipa24.si

Nepričakovano! Košarkarska reprezentanca ostala ...

Glasbena zabava, ki je ne gre zamuditi
| P.R.

Glasbena zabava, ki je ne gre zamuditi

DeeJay Time, Rene Knapič

V petek, 1. julija, se na slovensko sceno vrača legendarni dogodek DeeJay Time Back in time, tokrat na grajsko dvorišče Loškega gradu v Škofji Loki. Številni glasbeni gostje bodo poskrbeli za nepozabno zabavo.

Med nastopajočimi bo tudi legendarna hrvaška zasedba Colonia, ki bo za zabavo seveda poskrbela s svojimi največjimi hiti, kot so atra i led, Sve oko mene je grijeh, 1001 noč, Za tvoje snene oči ...

Colonia je na sceni že več kot četrt stoletja, od vsega začetka pa je močno povezana tudi s Slovenijo, predvsem projektom DeeJay Time. Od leta 1996 do danes se je veliko stvari seveda spremenilo – poleg glasbene scene, v kateri ustvarjajo, tudi sestava skupine. Od prvotne zasedbe je član skupine še vedno Boris Đurđević, ki je tudi avtor glasbe in besedil, leta 2017 pa se mu je pridružila nova pevka Ivana Lovrić. Skupaj nastopata še danes, ustvarjata novo glasbo in navdušujeta s starimi uspešnicami. V znamenitih ritmih pop danca bosta zatresla tudi Loški grad in s preostalimi nastopajočimi, katerih glavna akterja bosta Dean on the Mike in Dr. Silvano DJ, poskrbela, da bo dogodek še dolgo odmeval na gorenjskih koncih. 

Foto: Promocijski material - Colonia

Pohitite z nakupom vstopnic, saj so zaradi posebne lokacije zelo omejene. DeeJay Time Back in time Open Air bo v petek, 1. julija 2022, na dvorišču Loškega gradu v Škofji Loki potekal od 20. ure dalje. Vstopnice kupite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Dolgoletno sodelovanje

»Bilo je prekrasno obdobje. Skupina Colonia je bila na samem začetku kariere, imeli smo nekaj pesmi in prvi album. DeeJay Time je takrat objavil svoj Beli album in nanj uvrstil tudi našo pesem Sve oko mene je grijeh. S tem se je v resnici začela naša zgodba v Sloveniji. DeeJay Time nam je s svojim koncertom na široko odprl vrata v Slovenijo, ta pa se niso nikoli zaprla. V Sloveniji nastopamo že skoraj 25 let. DeeJay Time Back in time Open Air pa ne bo naš edini nastop,« nam je zaupal Boris Đurđević, dolgoletni in ustanovni član skupine Colonia. Ob tem poudarja, da glasbo, ki jo izvaja skupina, torej ritme pop danca, obožuje, zato je zvest samemu sebi. »To se ne bo nikoli spremenilo. Moraš biti vztrajen in edinstven. Zvrsti glasbe se menjajo, vrtijo se v krogu, se razvijajo, a mislim, da bo elektronska glasba v neki obliki ostala večna,« pojasnjuje in dodaja, da bo skupina v teh ritmih tako dolgo, dokler bo imela občinstvo.