zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivan Zak: Potreboval sem odmor, moral sem se umakniti

29. 6. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
ivan zak

ivan zak foto: /

Priljubljeni hrvaški glasbenik Ivan Zak je na sceni prisoten že več kot četrt stoletja, v zadnjem desetletju pa si je ime ustvaril tudi v Sloveniji. Vsa ta leta je bil na vsakem koraku vpet v glasbo in na voljo javnosti. Zdaj pa tudi sam priznava, da je bil z vsem prenasičen in da si je moral vzeti nekaj časa zase.

V zadnjih dveh letih je našel stvari, ki jih pred tem ni poznal. Predvsem majhne stvari, ki so v resnici zelo pomembne, a jih pred tem ni opazil. Danes priznava, da je bil vedno v gneči, vedno vpet zgolj v posel in da preprosto ni gledal okoli sebe. »V resnici ni nič spremenilo, še vedno sem delal glasbo, le medijsko nisem bil prisoten. Potreboval sem odmor. V času korone se je to odlično poklopilo, moral sem se umakniti, zato nekaj mesecev najprej nisem delal nič, potem pa sem začel delati glasbo in v resnici pripravil cel album,« nam je zaupal Ivan, ki je konec meseca maja izdal pesem Riskiraj, s katero je doživel takojšen uspeh.

Nova prijateljstva

Poleg tega, da je več časa posvetil svojim starim prijateljem, je našel tudi nove, predvsem tiste, s katerimi lahko ustvarja v glasbenem svetu. »Vesel sem, da sem našel nove sodelavce. To je Krešimir Tomac iz Ljubljane. Želel sem svežo ekipo, nov zvok ...« pojasnjuje Ivan, ki je ravno zaradi sodelovanja s Krešimirjem kar nekaj časa preživel tudi v Ljubljani. Ob tem pa obljublja, da bo novo pesem takoj, ko bo mogoče, v živo predstavil tudi slovenskim oboževalcem, s katerimi ima odličen odnos.

prejšnji članek
Smuti iz lubenice in jagod
Kulinarika
Smuti iz lubenice in jagod
naslednji članek
V Sloveniji tudi igralec iz serije Bridgerton
Svet slavnih
V Sloveniji tudi igralec iz serije Bridgerton