kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britanski pevec Harry Styles pretresen zaradi streljanja

4. 7. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
Harry Styles

Harry Styles foto: Profimedia

Britanski pop pevec Harry Styles je po nedeljskem streljanju v nakupovalnem središču v danski prestolnici Kobenhavn žrtvam krvavega zločina in njihovim svojcem izrazil sožalje. Styles bi moral v nedeljo zvečer nastopiti v Royal Arena, ki se nahaja v bližini streljanja, a so koncert po navodilih danske policije odpovedali.

"Žal mi je, da nismo mogli biti skupaj. Prosim, pazite drug na drugega," je na Twitterju objavil bivši član fantovske pop skupine One Direction Styles. Kot je še zapisal, je njegovo srce zlomljeno, podobno kot je zlomljeno srce prebivalcev Kobenhavna. "Občudujem to mesto. Ljudje so tako prisrčni in polni ljubezni," je še objavil 28-letni glasbenik. Royal Arena, kjer bi moral nastopiti Styles, je od nakupovalnega središča, kjer se je v nedeljo zgodilo streljanje, oddaljena le 650 metrov.

Organizator koncerta Live Nation je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočil, da so koncert odpovedali v skladu z navodili danske policije. "Vsi smo pretreseni zaradi dogajanja in naše misli so z žrtvami in njihovimi družinami," je objavil. Organizator je sprva, ko se je izvedelo za streljanje, na Facebooku objavili, da koncert bo, a je to zapisal, še preden je bilo znano, da je streljanje zahtevalo smrtne žrtve. Na družbenih omrežjih so se pred tem vrstile kritike prvotne odločitve organizatorja.

Kasneje je še objavil, da preverja morebitne možnosti za koncert in izrazil upanje, da bo lahko kupcem vstopnic čim prej posredoval neposredne informacije. V areni so se že pred odpovedjo koncerta zbrale velike množice obiskovalcev, ki so jih nato pozvali, naj odidejo domov.

V nedeljskem streljanju v danski prestolnici so bili po zadnjih podatkih ubiti trije ljudje, še trije ljudje so bili huje poškodovani. Njihovo zdravstveno stanje je kritično. Zaradi streljanja so prijeli 22-letnega Danca. Policija glede motiva streljanja še ni objavila nobenih informacij.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Voditeljica Marijana Batinić se ne bo vrnila
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Voditeljica Marijana Batinić se ne bo vrnila
naslednji članek
Jurij Zrnec še vedno med najbolj priljubljenimi
Svet slavnih
Jurij Zrnec še vedno med najbolj priljubljenimi