nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Deejay Time stresel Škofjo Loko

4. 7. 2022; 05.00
Avtor: C.U.
deejaytime-back-in-time

Dee Jay Time foto: Event24

Petek je bil tako obarvan v ritme dobre glasbe, za katere je poskrbel dogodek DeejayTIME Back in Time, ki se je s poletnim dogodkom preselil na dvorišče Loškega gradu v Škofji Loki. Za zabavo pa so, poleg legendarnega dvojca Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ, poskrbeli tudi številni glasbeni gosti.

Ekipa, ki stoji za projektom Deejay Time Back in Time, je ustvarila že 29 let nepozabnih spominov s svojimi Power mixi, Belimi albumi in neprespanimi nočmi po celotni Sloveniji. Še danes pa skrbi za odlične zabave tako za mlajše generacije kot tiste malce starejše, ki jih nostalgični večeri spravijo v pogon.

Dee Jay Time foto: Event24

Petek je bil tako obarvan v ritme dobre glasbe, za katere je poskrbel dogodek DeejayTIME Back in Time, ki se je s poletnim dogodkom preselil na dvorišče Loškega gradu v Škofji Loki. Po 24 letih se je tako zasedba spet vrnila na Gorenjsko in upravičila svoj sloves organizatorjev najboljših zabav.

Razprodani Loški grad je pokal po šivih. foto: Event24

Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ sta poskrbela za neverjetno vzdušje, ki traja že skoraj tri desetletja. »To je bil večer za prijatelje in noč za spomine. Srčni veterani in najboljši poslušalci so na ves glas dali 'roko v ogenj za deejaytime,« nam je z navdušenjem po dogodku zaupal eden in edini, oče in idejni vodja programa Dee Jay Time Dean Windisch, na odru bolj znan po imenu Dean On The Mike. Ki že pred samim dogodkom ni skrival navdušenja, saj je bil petkov večer razprodan že v začetku tedna.

Dr. Silvano DJ in Dean On The Mike sta bila po dogodku več kot zadovoljna. foto: Event24

Pevka skupine Colonia Ivana Lovrić je poskrbela za dvig temperature. foto: Event24

Matjaž Zupan (California) in Rok Lunaček (Flirrt) sta soustvarjala zadnjih 30 let slovenske glasbene scene. foto: Event24

Petkov večer je za zabavo izkoristil tudi radijski voditelj Miha Deželak. foto: Event24

Uigranemu dvojcu so se tudi tokrat na odru pridružili številni glasbeni gostje. Med njimi legendarna hrvaška zasedba Colonia, ki je za zabavo poskrbela tako s starimi hiti kot novimi uspešnicami. Slovenske barve pa so predstavljali prav tako legendarni Flirrti. Poseben gost je bil tokrat Matjaž Zupan, iz skupine California, ki se letos po 18 letih vrača na odre. Na veselje oboževalcev dobrih zabav pa je bil njegov nastop tudi napoved jesenskega Dee Jay Tima, na katerem bo omenjena skupina ena od nastopajočih.

Dean On The Mike, idejni vodja projekta, je komaj čakal, da se spet v živo druži s poslušalci.

Dean On The Mike, idejni vodja projekta, je komaj čakal, da se spet v živo druži s poslušalci. foto: Event24

Dee Jay Time

Dee Jay Time foto: Event24

Dee Jay Time

Dee Jay Time foto: Event24

prejšnji članek
Hrvaška oddaja Ljubezen na vasi se vrača na male ekrane
Svet slavnih
Hrvaška oddaja Ljubezen na vasi se vrača na male ekrane
naslednji članek
Poznate vsa ta naravna gnojila za vaš vrt?
Zdravje
Poznate vsa ta naravna gnojila za vaš vrt?
#obraziavenija
obraziavenija