Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

pes mačka Svet24.si

Več kot dva milijona ljudi si je ogledalo ta ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

bojan pozar kombi-pl Reporter.si

Pokvarjenost brez primere: maščevalni Bojan ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Matej Kravcar Njena.si

V Trebnjem pokopali slovenskega glasbenika

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Vražji Slovenki ušel hišni ljubljenček
| K.M.

Vražji Slovenki ušel hišni ljubljenček

spela kastelic, revija zvezde

Hišnega ljubljenčka Piccola je predstavila tudi v sklopu oddaje The Real Housewives Slovenija. Zdaj pa prosi vse, ki bi ga videli, da jo o tem obvestite.

Špela Kastelic, ena izmed članic ekipe Vražjih dam oziroma šova The Real Housewives Slovenija in lastnica Lia studia za oblikovanje in pomlajevanje telesa ter obraza, je na družbenem omrežju prosila za pomoč pri iskanju hišnega ljubljenčka, mačka Piccola. Le-ta je iz mačjaka pobegnil včeraj pozno popoldne. Gre za mačka pasme Savannah, hibridne pasme mačk, ki je nastala zaradi križanja servala in domače mačke. 

"Naš Savannah maček Piccolo se je včeraj pozno popoldne izmuznil iz mačjaka in pobegnil. Po vsej verjetnosti se nahaja na območju Sostra širše, poti v Podgorje, na travnikih in jezercu pod Debnim vrhom, ob reki Ljubljanici, Zavoglju, kašeljskem mostu, Kašlju, Zalogu... Ker se ne zna orientirati, posebej, ker je bilo vmes še neurje, sam ne bo znal najti poti nazaj do doma. Zato se bo zaradi lakote najbrž zatekel h kakšni stanovanjski hiši. Prosimo, da nas vsak, ki bi videl Piccola, pokliče na 041 605 225 ali 041 38 77 68," je Špela zapisala na družbenem omrežju. 

Foto: Marko Debello Ocepek - Špela Kastelic