krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vražji Slovenki ušel hišni ljubljenček

6. 7. 2022; 09.05
Avtor: K.M.
spela kastelic 4

spela kastelic foto: revija zvezde

Hišnega ljubljenčka Piccola je predstavila tudi v sklopu oddaje The Real Housewives Slovenija. Zdaj pa prosi vse, ki bi ga videli, da jo o tem obvestite.

Špela Kastelic, ena izmed članic ekipe Vražjih dam oziroma šova The Real Housewives Slovenija in lastnica Lia studia za oblikovanje in pomlajevanje telesa ter obraza, je na družbenem omrežju prosila za pomoč pri iskanju hišnega ljubljenčka, mačka Piccola. Le-ta je iz mačjaka pobegnil včeraj pozno popoldne. Gre za mačka pasme Savannah, hibridne pasme mačk, ki je nastala zaradi križanja servala in domače mačke. 

"Naš Savannah maček Piccolo se je včeraj pozno popoldne izmuznil iz mačjaka in pobegnil. Po vsej verjetnosti se nahaja na območju Sostra širše, poti v Podgorje, na travnikih in jezercu pod Debnim vrhom, ob reki Ljubljanici, Zavoglju, kašeljskem mostu, Kašlju, Zalogu... Ker se ne zna orientirati, posebej, ker je bilo vmes še neurje, sam ne bo znal najti poti nazaj do doma. Zato se bo zaradi lakote najbrž zatekel h kakšni stanovanjski hiši. Prosimo, da nas vsak, ki bi videl Piccola, pokliče na 041 605 225 ali 041 38 77 68," je Špela zapisala na družbenem omrežju. 

Špela Kastelic foto: Marko Debello Ocepek

prejšnji članek
William in Kate navdušila na sveti travi
Svet slavnih
William in Kate navdušila na sveti travi
naslednji članek
Ljubljanska porodnišnica z najsodobnejšimi porodnimi sobami
Zdravje
Ljubljanska porodnišnica z najsodobnejšimi porodnimi sobami