sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Manca Košir kot hollywoodska diva

10. 7. 2022; 05.00
Avtor: Revija Lady
manca Košir

Manca Košir foto: edit: njena.si

Če se lahko Američani pohvalijo z zvezdami črnobelega filma, se lahko mi ponašamo z našo lepotico iz časov, ko se je še vedelo, kaj je to glamur. Manca Košir je izbrskala dokaz, da je bila v mladosti videti kot prava diva s hollywoodskega platna.

Na to jo je opomnil prijatelj, ki je med pospravljanjem kleti naletel na stari izvod revije Tribuna. Naslovnico krasi fotografija naše upokojene profesorice ter publicistke in kolumnistke, čeprav se nikakor ni mogla spomniti, od kod natanko je ta podoba.

»Vem samo to, da sem igrala v nekem srbskem filmu, naslov pa sem žal pozabila,« se prikupno nasmehne in nam še razkrije vsebino zgodbe slavne revije. Naslovili so jo z Manca Košir, Mata Hari slovenskega novinarstva, s čimer se marsikdo strinja. Ob videni fotografiji so deževali komplimenti in prepričanja, da je še vedno ista, krasna, mila in posebna, samo malček je popestrila to mladost. Nam pa se zdi, da je prav fino brskati po arhivih, saj s tem obujamo spomine na čudovite čase, ko se je cenila pristna lepota.

manca ksir foto: revija zvezde

prejšnji članek
Ovire premaguje z duhovnostjo in meditiranjem
Svet slavnih
Ovire premaguje z duhovnostjo in meditiranjem
naslednji članek
Zakaj je seks zdrav?
Odnosi
Zakaj je seks zdrav?