rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hajdi Korošec Jazbinšek o tem, kako je spoznala moža Urbana

17. 7. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Hajdi Korošec Jazbinšek

Hajdi in mož Urban foto: M24

Nekdanja pevka, danes pa vplivnica in podjetnica, je dolgo iskala moškega svojega življenja. Ko je končala, je našla Urbana.

"V življenju sem velikokrat našla partnerje, ki so se v nekem določenem obdobju počutili podobno kot jaz. Na neki način sem bila sama čustven invalid in velikokrat sem ravno zato privlačila ljudi, ki morda niso bili najboljša izbira zame, in je to moje stanje velikokrat še poslabšalo. Nato pa sem spoznala, da imam dovolj vsega, kupila sem karto za Fuerteventuro in se odpravila sama na potovanje. Učila sem se surfati, spoznavala sem nove ljudi, se smejala, zabavala in kar naenkrat ugotovila, da ko postaviš sebe na prvo mesto, tvoje zadovoljstvo in srečo začutijo tudi drugi in zadeve se začnejo odvijati v pravo smer. No, in ko sem si že rekla, da zame pač ni pravega, in ko sem nehala iskati svojo boljšo polovico, me je našel Urban. On je bil eno veliko srce in znal me je imeti rad točno takšno, kot sem. Izkazal mi je ljubezen, sočutje, spoštovanje in razumevanje," je za revijo Avenija povedala Hajdi Korošec Jazbinšek

Kako pa jo je Urban osvojil? "Obožujem moške, ki imajo smisel za humor. Bolj ko je črn, raje ga imam. Osvojil me je tudi z odličnim okusom za glasbo. Tako sva s prvega skupnega koncerta – to je bil Jamiroquai v Beogradu – tja odšla dva, nazaj pa smo prišli trije. In zelo hitro sva zapečatila najino usodo."

prejšnji članek
Kaj se dogaja v družini Iztoka Čopa?
Svet slavnih
Kaj se dogaja v družini Iztoka Čopa?
naslednji članek
Alojz Svete si je najprej želel postati slaščičar
Resničnostni šovi
Alojz Svete si je najprej želel postati slaščičar
#obraziavenija
obraziavenija