Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bivši mož Mariah Carey se je razveselil 8. otroka

26. 7. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Nick Cannon

Nick Cannon foto: Profimedia

Ameriški komik in voditelj se je po smrti sina razveselil rojstva osmega otroka. Pričakuje pa že rojstvo devetega. Otroke ima kar s petimi različnimi parterkami.

Nick Cannon se je rojstva osmega otroka razveselil z deset let mlajšo Bre Tiesi, ki je potrdila, da je rodila že 28. junija. Porod je potekal doma in naj bi bil popolnoma naraven. Pred tedni pa je komik, igralec in voditelj potrdil, da z Abby De la Rosa pričakuje devetega otroka. Z njo ima sicer že dvojčka.

Bre je na svojem YouTube kanalu objavila tudi čustven posnetek poroda, na katerem je bil prisoten tudi Nick. 

Nick ne skriva, da ima otroke z različnimi partnerkami. Najprej sta se decembra 2020 z dolgoletno partnerko Brittany Bell, s katero imata od prej že sina Goldena, razveselila rojstva hčerke Powerful Queen. Junija 2021 se je z Abby De La Rosa razveselil rojstva dvojčkov Ziona Mixolydiana in Zillion Hei, nekaj tednov kasneje pa še sina Zena z manekenko Alysso Scott. V zakonu z Mariah Carey pa sta se mu pred enajstimi leti že rodila dvojčka Moroccan in Monroe. Decembra 2021 je javnosti sporočil, da je najmlajši sin Zen umrl zaradi možganskega tumorja. Ob tem, da ima otroke z različnimi ženskami, pa to še ne pomeni, da so to tudi edine, s katerimi ima razmerje. Le nekaj dni pred rojstvom osmega otroka je namreč skupaj z dekletom Jessico White praznoval njen 38. rojstni dan. 

prejšnji članek
Poletje je čas za lahke poletne jedi
Kulinarika
Poletje je čas za lahke poletne jedi
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Obeta se najhujši zmenek
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Obeta se najhujši zmenek
#obraziavenija
obraziavenija