oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ja, Chef!: Koga zasebno ljubi Šefika?

1. 8. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Faketa Salihbegović Avdagić

Faketa Salihbegović Avdagić foto: POP TV

Bosanska igralka, ki v seriji Ja, Chef! upodablja čistilko Šefiko, ima na snemanju ob sebi ljubega moža, ki je prav tako igralec. Za koga gre?

Če spremljate serijo 'Ja, Chef!', potem zagotovo poznate simpatično Štefiko, ki ima prav posebno vez z glasnim chefom Ljubomirjem Bohincem. Igralka Faketa Salihbegović Avdagić se tudi sicer odlično razume z Jurijem Zrnecem, zaradi njene prijetne narave, pa jo je vzljubila celotna igralska zasedba.

Igralko, ki ima v domovini bogato igralsko kariero tako iz sveta filma, radia in televizije kot tudi odrskih desk, na snemanjih v Sloveniji vedno spremlja soprog in igralec Mugdim Avdagić, na katerega je Faketa močno navezana. Kot je pojasnila v intervjuju za 24ur.com, je neizmerno hvaležna produkciji, da je lahko ob njej. »Nekako je moj dom z menoj. Če je on ob meni, lažje delam. On je moj kritik številka ena. Eden drugemu nudiva podporo in kritiko, kar mislim, da je zelo dobro, vse si deliva,« je dejala Faketa, Mugdim pa je dodal, da se v Ljubljani počuti tako dobro, da se mu krvni tlak nemudoma popravi, ob prečkanju meje pa znova poskoči na previsoke vrednosti.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Krunoslav med šovom skrival žensko?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Krunoslav med šovom skrival žensko?
naslednji članek
Netflix napovedal nadaljevanje trilerja The Gray Man z Ryanom Goslingom
Svet slavnih
Netflix napovedal nadaljevanje trilerja The Gray Man z Ryanom Goslingom