stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Ivanič že leta dopustuje v nudističnem kampu

30. 7. 2022; 12.00
Avtor: Revija Lady
nina Ivanič_Ksaver Šinkar

Nina Ivanič foto: Ksaver Šinkar

Nina Ivanič raje kot v luksuznih počitnicah uživa v objemu matere narave.

Nina Ivanič je ženska, ki rada živi v sožitju z naravo. Že dolga leta vsako poletje z družino, možem Matjažem ter sinovoma Luko in Miho, vroče poletne tedne preživlja v nudističnem kampu na enem izmed hrvaških otokov.

»Takšne svobode ne more nič nadomestiti,« je prepričana igralka, ki za osebno zadovoljstvo ne potrebuje veliko, najraje namreč uživa v majhnih stvareh, ki jih po njenih besedah zaradi prehitrega načina življenja okrog sebe sploh ne opazimo več. Zaradi stresnih in dolgih snemanj se zato najraje umakne nekam v naravo, kjer popolnoma odvrže oblačila in uživa v prvinskosti in sožitju z materjo naravo.

Nina Ivanič foto: Revija Zvezde

»Najraje uživam v mediteranskih vonjavah, okusih in vsem, kar je povezano z morjem,« pravi. Seveda uživa tudi na potovanjih in med raziskovanjem oddaljenih krajev, navsezadnje je bila pred kratkim v Grčiji, a pravi, da prav nič ne more nadomestiti uživanja pod borovci, poslušanja morskih valov in druženja z najdražjimi v objemu narave, kjer se nihče ne sramuje lastnega telesa.

»Takšen dopust mi prinaša toliko svobode in posebnih užitkov, da me prav noben luksuz ne premami več,« še pove simpatična igralka, ki v poletnih mesecih uživa, kolikor se le da, med drugim njena družina vsako poletje za nekaj dni obišče tudi kraje ob čudoviti reki Kolpi.

prejšnji članek
Slastna slana pita, ki vas bo navdušila
Kulinarika
Slastna slana pita, ki vas bo navdušila
naslednji članek
Hčerka Jasne Kuljaj je podedovala očkove gene
Svet slavnih
Hčerka Jasne Kuljaj je podedovala očkove gene