Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrla je zvezda Briljantine Olivia Newton-John

8. 8. 2022; 09.45
Avtor: K.M.
Olivia in John

Olivia in John v filmu Briljantina foto: Profimedia

Po več letih boja z zahrbtno boleznijo se je zavedno poslovila pevka in igralka, najbolj znana po svojih vlogi v filmu Briljantina, kjer je blestela ob Johnu Travolti.

"Olivia Newton-John je danes zjutraj mirno umrla na svojem ranču v Južni Karolini, obdana z družino in prijatelji. Prosimo vse, da spoštujete zasebnost družine v teh težkih časih. Olivia je bila simbol zmag in upanja v svojem 30 letnem potovanju z rakom na dojkah. Njen zdravilni navdih in pionirstvo z rastlinsko medicino se nadaljujem s skladom njene fundacije, ki se posveča raziskovanju rastlinske medicine in raka. Družina ob tem prosi, da so vse donacije v njen spomin usmerjene na njeno fundacijo," so besede, s katerimi je na njenem Facebook profilu ženino smrt potrdil John Easterling. 

Olivia je za sabo pustila moža, hči Chloe Lattanzi, sestro in brata ter nečakinje in nečake. Njena edinka 36-letna Chloe Lattanzi, ki se je rodila v igralkinem prvem zakonu z igralcem Mattom Lattanzijem, se je od matere poslovila s serijo objavljenih skupnih fotografij. Chloe je prav tako kot njena mati zajadrala v glasbene vode. Leta 2021 sta skupaj celo posneli duet s pesmijo Window in the Wall. 

Newton-Johnova se je prvič poročila leta 1984 z dolgoletnim partnerjem, igralcem Mattom Lattanzijem. Ločila sta se leta 1995, a ostala v dobrih prijateljskih odnosih. Leto dni kasneje je začela razmerje s Patrickom McDermottom, s katerim sta se dobivala 9 let. Nato pa je McDermott po koncu razmerja na ribiškem izletu leta 2005 izginil neznano kam. Uradno je razglašen za 'izgubljenega na morju', čeprav so se pojavile govorice, da je zaigral svojo smrt zaradi izplačila življenjskega zavarovanja. Govorice niso bile nikoli dokazane. Igralka se je nato leta 2008 poročila še drugič in sicer s poslovnežem Johnom Easterlingom, s katerim sta bila poročena vse do njene smrti.

prejšnji članek
John Travolta: Moja draga Olivia, tako zelo te imam rad
Svet slavnih
John Travolta: Moja draga Olivia, tako zelo te imam rad
naslednji članek
Je bilo razmerje Kim Kardashian s 13 let mlajšim le marketinška poteza
Svet slavnih
Je bilo razmerje Kim Kardashian s 13 let mlajšim le marketinška poteza