Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

John Travolta: Moja draga Olivia, tako zelo te imam rad

9. 8. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Briljantina

Briljantina foto: Profimedia

Včeraj se je poslovila igralka in glasbenica Olivia Newton-John, ki je z Johnom Travolto leta 1978 navdušila v filmu Briljantina. Prijateljstvo sta po snemanju negovala več kot štiri desetletja, po smrti prijateljice pa se je na družbenih omrežjih oglasil tudi Travolta.

"Moja draga Olivia, vsa naša življenja si tako zelo izboljšala. Tvoj pečat je bil neverjeten. Tako zelo te imam rad. Videla se bova na poti in spet bova skupaj. Tvoj od prvega trenutka, ko sem te videl in za vedno. Tvoj Danny, tvoj John," je igralec zapisal na Instagramu in ob tem objavil Olivijino fotografijo.

John in Olivia sta se spoznala leta 1978 med snemanjem mega svetovne uspešnice Briljantina in se pet let kasneje spet združila na snemanju filma Two of a Kind. Prijateljstvo sta negovala vse od prvega srečanja, zaradi njune kemije pa se je večkrat namigovalo, da sta se zapletla tudi zasebno. "Nikoli nisva presegla meje prijateljstva, čeprav so oboževalci želeli, da postaneva par," je v svoji avtobiografiji zapisala Olivia.

Novico o o smrti priljubljene igralke in pevke je preko njenega uradnega Facebook profila sporočil njen mož. Več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Hrvati Jacqueline še niso pozabili
Svet slavnih
Hrvati Jacqueline še niso pozabili
naslednji članek
Umrla je zvezda Briljantine Olivia Newton-John
Svet slavnih
Umrla je zvezda Briljantine Olivia Newton-John
#obraziavenija
obraziavenija