Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britney Spears se vrača na glasbeno sceno

10. 8. 2022; 09.00
Avtor: STA
Britney Spears

Britney Spears foto: Profimedia

Glasbena zvezdnika Elton John in Britney Spears bosta združila moči in posnela singl Hold Me Closer. Več podrobnosti še ni znanih, bo pa to prvo tovrstno sodelovanje med britanskim legendarnim glasbenikom in ameriško princeso popa ter prvi nov projekt Britney Spears po več letih glasbenega zatišja.

Naslov pesmi temelji na besedilu uspešnice Tiny Dancer z začetka 70. let minulega stoletja, ki jo je John napisal skupaj z dolgoletnim umetniškim partnerjem Berniejem Taupinom, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Novica je v javnost prišla po večdnevnih spletnih ugibanjih oboževalcev, ali bo glasbeni par res združil moči ter le nekaj tednov po novici, da se je pevkina dolgo želena nosečnost končala s splavom in dva meseca po njeni poroki s Samom Asgharijem.

Pevka, ki je zaslovela že kot najstnica, je sicer od konca lanskega leta, ko je kalifornijsko sodišče dokončno odpravilo skrbništvo njenega očeta Jamesa Spearsa nad njo in njenim premoženjem, svobodna. Že tedaj je navdušena nad novimi razmerami povedala, da je odprta za najrazličnejše poslovne možnosti, objavila pa je tudi fotografijo o nastajanju nove skladbe.

prejšnji članek
Nikita po šovu dobila delo na televiziji
Resničnostni šovi
Nikita po šovu dobila delo na televiziji
naslednji članek
Nina Gazibara razkrila svojega prvega fanta
Svet slavnih
Nina Gazibara razkrila svojega prvega fanta