profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Luka po šovu doživel šok

13. 8. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Luka Budak

Luka Budak foto: RTL

Luka Badak, ki smo ga spoznali v hrvaškem šovu Poroka na prvi pogled, je javnosti zaupal, da je posvojen. Za ta korak se je odločil, potem ko je izvedel, kdo je njegova biološka mama ter da ima brata in sestro.

»Nekaj vam bom zaupal o svojem življenju. V oddaji ste lahko videli, da sem bil odprt do tematike o posvojitvi. Tega se nisem nikoli sramoval. Ravno nasprotno, ponosen sem. Če ne bi bilo nje (biološke mame) ter moje mame in očeta, kdo ve, kje bi bila z bratom. A da ne dolgovezim, sedaj je ta celotna situacija obrnila nov list. Vesolje je želelo, da izvem ime te ženske, kakšno podrobnost o njej, o njeni družini in tistih časih, ki jih je morala prestati. Vem, da ji je bilo težko in niti malo ji ne zamerim. Nikoli ji nisem in nikoli ji ne bom. Hvaležen sem ji, ker je to naredila na najboljši možen način,« je o svoji biološki materi dejal Luka in priznal, da se je v njem pričelo rojevati obilje čustev, ko se je enkrat zgodba začela razpletati.

Luka Budak foto: RTL

Luka Budak foto: RTL

»Samo predstavljajte si občutke, ki te preplavijo, ko nenadoma izveš, da imaš v tem življenju neznane osebe, s katerim si v krvnem sorodstvu,« je dejal Luka in pojasnil, da ima brata in sestro, ki živita v Nemčiji in v Švici ter bratranca in sestrično, ki nista tako daleč od njega, saj živita v Zagrebu. Sem jih kdaj srečal? Sem šel mimo njih? So gledali oddajo? Ah, drago vesolje, le kam me boš poneslo?«

prejšnji članek
Boris Cavazza še enkrat padel po stopnicah
Svet slavnih
Boris Cavazza še enkrat padel po stopnicah
naslednji članek
Po dolgem času se je oglasila izbranka Luke Dončića
Svet slavnih
Po dolgem času se je oglasila izbranka Luke Dončića