GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka Anne Heche: Ne pričakujejo, da bo preživela

12. 8. 2022; 10.00
Avtor: K.M.
Anne Heche

Anne Heche foto: Profimedia

Družina igralke je javnosti sporočila, da ni pričakovano, da bo preživela in da jo bodo kmalu odklopili od naprav, ki ji pomagajo ostajati pri življenju.

Preko predstavnika za stike z javnostmi so še sporočili, da je doživela več možganskih poškodb in da jo pri življenju ohranjajo zgolj z enim razlogom - da ugotovijo, ali so njeni vitalni organi primerni za darovanje, kar naj bi bila sicer njena dolgoletna želja. 

Toksični rezultati so sicer pokazali, da je bila igralka v času nesreči pod vplivom neznanih sredstev. Trenutno pa izvajajo dodatne teste, ki bodo pokazali, ali gre za zdravniško predpisana zdravila ali prepovedane droge. 

Spomnimo: 53-letna filmska igralka Anne Heche se je hudo poškodovala, ko se je z avtomobilom zaletela v hišo v Los Angelesu, pri čemer je njen mini cooper zagorel skupaj s stavbo. Igralka je po nesreči padla v komo iz katere se še ni zbudila. Po izjavi sorodnikov pa tega zdravniki niti ne pričakujejo. 

Anne Heche je znana po vlogah v filmih Six Days, Seven Nights (Šest dni, sedem noči), Donnie Brasco in eni od priredb filma Psiho. Leta 1991 je dobila televizijsko nagrado emmy za vlogo v dramski seriji Another World. Največ pozornosti je sicer požela tudi kot zaročenka Ellen DeGeneres, s katero sta bili v razmerju med letoma 1997 in 2000.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Sta se po šovu zaljubila Samanta in Damir?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Sta se po šovu zaljubila Samanta in Damir?
naslednji članek
Exatlon: Razkrili novega voditelja in poročevalca
Resničnostni šovi
Exatlon: Razkrili novega voditelja in poročevalca