zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Murkove počitnice na štirih različnih lokacijah

14. 8. 2022; 11.00
Avtor: Revija Lady
Damjan Murko

Damjan Murko foto: OI

Damjan Murko rad in zna uživati življenje in nič drugače ni niti, ko gre za dopust. Slednjega vedno organizira soproga Maja.

»V zadnjih letih, sploh odkar sem oče, se z družino radi odpravljamo na takšne destinacije, v hotele, kjer ni Slovencev, če pa so, se pa družimo. In čeprav agencija našo željo zmeraj upošteva, je bilo tako tudi letos v Grčiji.«

DAMJAN MURKO foto: OI

Poleg lepih dogodivščin pa se družinici kdaj pa kdaj pripetijo tudi kakšne nepozabne zabavne anekdote. »Odpravili smo se na plažo, ki naj bi bila res nekaj posebnega. Odločili smo se, da se v precej veliki vročini odpravimo peš do nje, približno dvajseta minut hoda. Ko se je že v daljavi videla ta naša sanjska plaža, se nam je z vsakim korakom bolj zdela podobna tisti naši prvi. In res je bila, dvajset minut smo hodili v krogu in prišli na isto plažo, s katere smo se podali,« z nasmehom spomin obudi štajerski slavček in razkrije še eno zanimivost:

»Večino priprav na dopust ima v rokah moja Maja. Torej od pakiranja do prevoza. No, za destinacijo se že odločiva skupaj. (smeh) Gledava na to, da bo zanimivo tudi za najinega devetletnega sina Tiarja, ki je letos sam izbral Barcelono, predvsem zaradi nogometa. Do letališča ali pristanišča pa vozi žena. To, da še zmeraj nimam vozniškega izpita, pa ostaja nespremenjeno dejstvo. Tako mi tudi ustreza, vsi pomembni ljudje se ne prevažajo sami.« (smeh)

DAMJAN MURKO

DAMJAN MURKO foto: OI

prejšnji članek
Žiga Deršek (MasterChef) dahnil usodni da
Svet slavnih
Žiga Deršek (MasterChef) dahnil usodni da
naslednji članek
Saša Einsiedler je tukaj našla svoj mir
Življenjski slog
Saša Einsiedler je tukaj našla svoj mir