stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Turško igralko je v najstniških letih posilil oče

18. 8. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Melisa Döngel

Melisa Döngel foto: FOX TV

22- letna igralka Melisa Döngel je tudi na slovenskih malih ekranih blestela v številnih turških uspešnicah. Za nasmehom pa se skriva težka življenjska zgodba.

Melisa Döngel je najprej v vlogi Ceren blestela v seriji Ženska, nato pa navdušila še v seriji Ko potrka ljubezen. Tukaj v vlogi Edine prijateljice Ceren. Po prvi sezoni je serijo zapustila zaradi vidnejše vloge negativke Cagle v seriji Verjamem v naju, ki se je na kanalu Pop TV končala pred kratkim.

Čeprav je njena igralska kariera v razcvetu, pa njeno življenje nima lepe zgodbe. Lansko leto je spregovorila o tem, kako jo je pri petnajstih letih posilil oče. Po napadu pa se je po pomoč obrnila k svoji materi, ki ji ni verjela in Melisi celo naročila, da o tem nikoli več ne spregovori. Igralka pravi, da zaradi spolnih zlorab očeta še danes hodi na terapije. Ker je želela zaščititi mlajšo sestro, materine želje ni upoštevala, zaradi česar so očeta tudi zaprli. Obsojen je bil na 15 let zapora. 

"Prej si nisem upala spregovoriti o tem, ker mi je oče vedno grozil, da bo prekinil mojo igralsko kariero in me izpisal iz šole. Poskušala sem se celo ubiti. Ne spomnim se, kolikokrat sem bila hospitalizirana," je še igralka priznala. Oče je za turške medije sicer dejal, da laže in da to dela samo zato, ker je želel imeti več nadzora nad njeno kariero oziroma ni dovolil, da se z igralstvom sploh ukvarja. 

Melisa je očeta prijavila pred petimi leti, mati pa je takrat na sodišču priznala, da ji je igralka spolno zlorabo razkrila že dve leti pred tem, a da ji preprosto ni verjela, "ker je ni videla na lastne oči". 

prejšnji članek
Radko Polič - Rac praznuje 80 let
Svet slavnih
Radko Polič - Rac praznuje 80 let
naslednji članek
Gre Nika Krmec v šov Exatlon?
Resničnostni šovi
Gre Nika Krmec v šov Exatlon?