cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dermatolog Igor shujšal z injekcijo

20. 8. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
Igor Bartenjev

Igor Bartenjev foto: Alenka Žavbi

Dermatolog Igor Bartenjev je najprej na lastni koži preizkusil hujšanje z intravenozno terapijo. Inovativno zdravljenje čezmerne telesne teže se je izkazalo za uspešno, kmalu bo na voljo vsem.

Med dopustom se sprostimo, pozabimo na zdrav način življenja in kilogrami se nabirajo kot najhujši nebodigatreba. Jeseni, ko spet zaživimo vsakdanje življenje, si belimo lase z vprašanjem, kako izgubiti te odvečne kilograme, in iščemo vse mogoče shujševalne diete. Morda bo letos drugače. V naše kraje je namreč prišla metoda, ki je pred tem obnorela že polovico sveta – hujšanje z injekcijo. V medicinski stroki se postopek imenuje bolj modro: zdravljenje čezmerne telesne teže z intravenozno terapijo. Ni toliko pomembno, kako zadevi rečete, pomembnejše je, da deluje in da bo kmalu na voljo vsem.

V svojo ordinacijo hujšanje z injekcijo med prvimi uvaja cenjeni dermatolog Igor Bartenjev. Ne sam, temveč v sodelovanju s svetovno priznanim strokovnjakom za zdravljenje sladkorne bolezni prof. dr. Andrejem Janežem. A preden se je Igor odločil, da bo pacientom ponudil novo zdravljenje, je metodo preizkusil na lastni koži. Pri njem, ki se nikoli ni resno boril z odvečnimi kilogrami, je tehtnica po zdravljenju z injekcijo pokazala šest kilogramov manj. Seveda je z rezultatom ob shujšanem Igorju zelo zadovoljna tudi njegova mlada žena Andreja

Igor Bartenjev

Igor Bartenjev foto: Alenka Žavbi

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Nikoli se ne bi zaročila, če ne bi resno mislila
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Nikoli se ne bi zaročila, če ne bi resno mislila
naslednji članek
Azra Širovnik spregovorila o smrti moža
Svet slavnih
Azra Širovnik spregovorila o smrti moža