Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa se vračata na TV ekrane

25. 8. 2022; 06.00
Avtor: V.M. / PR
kozel5

Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa. foto: Planet TV

Voditelja Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa se polna energije in vtisov vračata na delovno mesto, kjer bosta z ekipo ustvarjala nove zgodbe. "Vsaka ideja potrebuje določeno obdobje, da dozori in kmalu bo pravi trenutek za to," napoveduje Suzana.

Oddaja Jutro na Planetu že v ponedeljek vstopa v drugo leto, odkar se lahko gledalke in gledalci zbujajo v družbi voditeljev Suzane Kozel in Taijija Tokuhise, ki jima ob petkih na pomoč priskoči Manja Stević. Poleg prvih novic dneva ter vremenske napovedi oddajo vsak dan zaznamuje nova tema dneva z gosti, stalnica oddaje pa so tudi jutranja telovadba, vklopi s terena ter poučne in aktualne vsebine z vselej zanimivimi sogovorniki. Ekipa nam od ponedeljka do sobote ob 8. uri predstavlja navdihujoče, pa tudi pretresljive osebne zgodbe, za nas izbrska zanimive informacije iz področja zdravja in dobrega počutja, ustvarjalci oddaje pa pripravljajo še nekaj novosti, ki jih bodo veseli tudi najmlajši.

Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa. foto: Planet TV

"Zelo se veselim spočitih obrazov naše ekipe, ko se bomo znova srečali polni energije in vtisov s poletnih dogodivščin ter bomo s svežim zagonom ustvarjali novo sezono naših oddaj, ki so poučne, včasih resne, drugič sproščene in zabavne, predvsem pa raznolike, tako da lahko praktično vsak najde v njih nekaj zanimivega," pravi Taiji Tokuhisa. Tudi Suzana Kozel pritrjuje, da se nadvse veseli novih zgodb, ki jih z zagnano ekipo novinarjev in urednikov že pilijo: "Vsaka ideja potrebuje določeno obdobje, da dozori in kmalu bo pravi trenutek za to. Jesen nam zagotovo prinaša tudi dogodke, ki nam ne bodo po godu, saj smo del sveta, ki se pogosto ne vrti, kot bi si želeli. Trudili se bomo iskati pozitivne zgodbe, ki nas bodo opogumile ter v naš vsakdan vnesle ščepec radosti."

Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa. foto: Planet TV

Oddaja Jutro na Planetu z novo sezono praznuje tudi prvi rojstni dan. "Na minulo leto gledam z velikim ponosom. S Taijijem sva skupaj odvodila več kot 200 oddaj. Iskreno lahko povem, da sem vsako jutro vstala brez težav, četudi je bila za mano neprespana noč, saj moja drugorojenka ni ravno zaspanka. Vsak dan sem se veselila, da bom spoznala nove goste, saj smo pripravljali teme, o katerim sem zagnano brala in se nanje pripravljala. Prepričana sem, da so tudi naši gledalci opazili delo ekipe, ki jo sestavljajo odlični novinarji, uredniki, snemalci in montažerji. Veselim se jeseni, ko bomo premikali meje in osvetlili velike zgodbe," še sklene Suzana.

Oddaja Jutro na Planetu se z novimi temami vrača že v ponedeljek, na Planetu pa jo lahko ujamete od ponedeljka do sobote ob 8. uri.

Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa. foto: Planet TV

Suzana Kozel

Suzana Kozel foto: Planet TV

Taiji Tokuhisa

Taiji Tokuhisa foto: Planet TV

prejšnji članek
Urban Vidmar z nekdanjo miss Slovenije ustvaril ljubezensko zgodbo
Svet slavnih
Urban Vidmar z nekdanjo miss Slovenije ustvaril ljubezensko zgodbo
naslednji članek
Igralka iz serije Gorski zdravnik se je na skrivaj poročila
Svet slavnih
Igralka iz serije Gorski zdravnik se je na skrivaj poročila