Konoplja
Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo z umetnimi kemikalijami

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hajdi Korošec Jazbinšek o tem, zakaj je končala glasbeno kariero

25. 8. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
Hajdi Korošec Jazbinšek

Hajdi Korošec Jazbinšek foto: Marko Vavpotič/M24

Danes uspešna poslovna ženska in letošnja Femme Fatale je zaslovela že leta 1990 s pesmijo Naš kuža. Zdaj pa je spregovorila o tme, zakaj se je njena glasbena kariera končala.

"Odločitev je bila zelo težka. Oder je neke vrste zasvojenost in jaz sem resnično uživala v soju žarometov. Ampak tako kot sem rasla, so rasli tudi moji glasbeni apetiti. Želela sem se razvijati; pri 13 letih sem napisala in uglasbila že svojo prvo pesem, a založniki so želeli Hajdi zadržati majhno čim dlje, kar danes celo nekako razumem. Ker sem od nekdaj želela ostati zvesta sebi in menila, da če nekaj ni iskreno in iz srca, tega raje ne počnem, sem se vpisala na faks, končala študij in poiskala prvo zaposlitev," je za revijo Avenija povedala Hadi in dodala, da jo je etiketa otroške zvezde spremljala vso življenje.

 

"Marsikdo misli, da mi je bilo v življenju vse postlano in da so bila vsa vrata na stežaj odprta, pa ni bilo vedno tako. Kar nekaj mučnih razgovorov sem namreč doživela in tudi precej zavrnitev. Češ, saj je luštna, ampak ona naj raje poje. In to je bilo zame res težko obdobje, a nisem obupala. In na koncu je nekdo le prepoznal moj potencial in tako sem svojo prvo resno službo začela na banki, kot svetovalka za pravne osebe. Najprej sem fotokopirala, kuhala kave, ampak ves čas sem bila na preži in spremljala, kaj počnejo moji sodelavci, ki so bili v večini moški. Ob prvi priložnosti, ko sem dobila svoj podpis in kompetence, sem sklenila res hudo dober posel in tako počasi začela graditi ugled med sodelavci. S prodornostjo, zavzetostjo in iskrenim odnosom do strank sem začela graditi kariero."

prejšnji članek
Anja Ramšak in Robert Roškar vstopata v Exatlon?
Svet slavnih
Anja Ramšak in Robert Roškar vstopata v Exatlon?
naslednji članek
Skupina Panvita večkrat nagrajena na sejmu AGRA
Zdravje
Skupina Panvita večkrat nagrajena na sejmu AGRA