pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Skupina Panvita večkrat nagrajena na sejmu AGRA

25. 8. 2022; 10.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Na že 60. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA je skupina Panvita, ki v letošnjem letu praznuje 100. obletnico delovanja, slavila kar 28-krat. Pod blagovno znamko AVE ponujajo širok nabor izdelkov slovenskega mesa. Prejeli so naziv šampion kar trikrat in več zlatih medalj.

Izdelki AVE so plod lastne vertikalne verige, katere namen je zagotavljati varne in kakovostne izdelke. Zavzemajo se, da je pot, ki jo opravi izdelek, do naših miz kratka. S tem izpolnjujejo svojo zavezo, da ponujajo samo sveže izdelke, poleg tega pa po nepotrebnem ne obremenjuje okolja. Pri njihovem delovanju jih vodi zadovoljstvo potrošnikov, zato iščejo inovativne pristope. Pohvalijo se lahko tudi z najširšim, največjim in najboljšim programom za žar v Sloveniji.

foto: Ave

Prejeli so kar 28 nagrad

Žirija je ocenjevala videz izdelka z embalažo, zaščito izdelka in funkcionalnost embalaže, kakovost presnega izdelka brez embalaže, vonj, teksturo in aromo. Najvišje so uvrstili Domače suhe ocvirke AVE, Balkanske čevapčiče 480 g in Hrenovke AVE. Gre za izdelke, ki so bili nagrajeni z nazivom šampion. Z zlatom so nagradili 4 izdelke, ob tem pa so prejeli tudi 7 zlatih medalj za tržno ponudbo. Poleg najvišjih nagrad, pa so prejeli tudi 8 srebrnih medalj, 5 srebrnih medalj za tržno ponudbo in 1 bronasto medaljo.
prejšnji članek
Hajdi Korošec Jazbinšek o tem, zakaj je končala glasbeno kariero
Svet slavnih
Hajdi Korošec Jazbinšek o tem, zakaj je končala glasbeno kariero
naslednji članek
Kmetija: Se bo Jan v šovu zaljubil?
Resničnostni šovi
Kmetija: Se bo Jan v šovu zaljubil?
#obraziavenija
obraziavenija