sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Se bo Jan v šovu zaljubil?

25. 8. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
jan-zarnik

Jan Zarnik foto: POP TV

Jan Zarnik je samski 23-letnik, ki se je na Kmetijo prijavil zgolj zaradi zabave. Na pustolovščino se podaja spontano, prav tako pa dopušča možnost, da se pred kamero ljubezensko zaplete.

Jan pravi, da se v njem skriva polovička kmeta, sicer pa si kruh služi z vodovodnimi inštalacijami, ima namreč svoje podjetje. Pred vstopom v resničnostni šov je pojasnil, da se veseli molže krav, saj tega še nikoli ni počel, zagotovo pa bo bolj spreten pri čiščenju hleva in skrbi za čistočo živali. Najmanj se veseli košnje trave, a tega bo na dolenjskem posestvu pravzaprav zelo veliko, tako da se bo lahko na tem področju brez dvoma izpopolnil.

Jan bo pisano druščino popestril s humorjem, pravi namreč, da je pravi zabavljač. A 23-letnik ni le za hece, predstavil se bo namreč kot priden in marljiv član družine. Zarnik v šov vstopa neobremenjeno, se pa malce boji, da bi mu kdo stopil na živec, saj priznava, da je vzkipljive narave. Ker ga doma ne čaka dekle, mu misel na romanco ni neprijetna. Kot je pojasnil ustvarjalcem šova, bi se lahko zgodilo, da bi se ljubezensko zapletel pred kamerami.

Jan Zarnik foto: POP TV

prejšnji članek
Skupina Panvita večkrat nagrajena na sejmu AGRA
Zdravje
Skupina Panvita večkrat nagrajena na sejmu AGRA
naslednji članek
Jan Klobasa napoveduje borbo do zadnjih atomov
Resničnostni šovi
Jan Klobasa napoveduje borbo do zadnjih atomov