sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dunking Devils šov z najboljšimi točkami, ki jih premore Slovenija

29. 8. 2022; 07.00
Avtor: PR
dunking-devils

Dunking Devils predstavitveni dogodek foto: Sašo Radej/M24

Pred vrati je adrenalinski cirkuško-akrobatski spektakel leta, o katerem se bo še dolgo govorilo ...

Ustvarjalci adrenalinskega cirkuško-akrobatskega spektakla leta Mastercard Dunking Devils Live 2022 so na medijskem pikniku v ljubljanskem Hotelu One66 razkrili še zadnje podrobnosti iz polletnih priprav na svojo štirikratno svetovno premiero, ki jo bo ta konec tedna gostila dvorana Tivoli. 

"Moto skupine Dunking Devils je: 'Obstaja le ena prav smer. Navzgor!' Se pravi: vedno večje, boljše, atraktivneje. V tem šovu boste lahko na enem mestu videli najboljše točke, ki jih premore Slovenija. Nivo je svetoven, kar dokazuje mnogo povpraševanj organizatorjev in nastopajočih, ki želijo biti del DD Live turneje v letu 2023. A preden naš spektakel vidijo v tujini, ga želimo pokazati najbolj zvesti publiki. Zato bomo naslednji vikend gostili kar 4-kratno premiero v Tivoliju," je bistvo zgostil vodja poskočnih vragov, Domen Rozman.

Dunking Devils dogodek v ljubljanskem Hotelu One66 foto: Sašo Radej/M24

Producent šova Marko Knafelc dodaja: "90-minutni preplet akrobacij in umetnosti je produkt znanja, ki smo ga pridobili skozi leta nastopanja na najrazličnejših prireditvah po celem svetu, med katerimi so bili tudi festivali, cirkusi, gala prireditve, športni dogodki, največji svetovni TV-šovi in še marsikaj. Nastopali smo na že skoraj vsakem tipu dogodka, ki obstaja. V Sloveniji takih spektaklov primanjkuje, zato hočemo vzpostaviti tradicijo, navado, da imajo ljudje možnost vsaj enkrat letno doživeti vsaj eno mega športno adrenalinsko ali cirkuško predstavo teh razsežnosti. V tem šovu se bo na odru prepletlo čez 50 vrhunskih artistov, v samo izvedbo pa je vključenih čez 100 ljudi. Poleg tega pa ni prav običajno, da bi na takem šovu podirali Guinnessov rekord."

Dunking Devils dogodek v ljubljanskem Hotelu One66 foto: Sašo Radej/M24

Scenarist in režiser Maks Veselko poudarja, da je bistvena nadgradnja šova, s katerim so navdušili leta 2019, več gostov, kar zahteva še več priprav in hkrati omogoče izvedbo atraktivnejših točk: "Pričakujte navdušenje, veselje, komedijo, strast, Tamia in Tjaša bosta dodali šovu ženstvenost in estetiko, v nekaterih točkah pa bo čutiti tudi veliko adrenalina in vsaj malo strahu - pri nastopajočih in gledalcih."

Dunking Devils dogodek v ljubljanskem Hotelu One66 foto: Sašo Radej/M24

prejšnji članek
Velika čast za Andreja Šifrerja
Svet slavnih
Velika čast za Andreja Šifrerja
naslednji članek
FOTO: Marjetko Vovk po koncertu oblile solze
Svet slavnih
FOTO: Marjetko Vovk po koncertu oblile solze