oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Taja predstavlja najbolj energično skladbo doslej

30. 8. 2022; 09.00
Avtor: PR
taja

Taja Božič – Taja foto: Janin Vezonik

Taja s koncem poletja predstavlja svojo najbolj energično skladbo do sedaj, ČUTIM RITEM (FEEL THE RHYTHM), za katero sama pravi, je nadaljevanje lanskoletne 'Sledim sebi'.

Taja Božič – Taja je štajerska glasbenica, ki se s svojimi skladbami redno uvršča na lestvice največkrat predvajanih slovenskih skladb. Med njene večje uspehe lahko štejemo Sledim sebi in Poglej me, prav tako uspešna pa je bila tudi pesem S tabo.

Po pomladnem sodelovanju z gospel zborom Bee Geesus, s katerim je Taja na svetovni dan Zemlje izdala skladbo Živeti tako, danes premierno predstavlja nekaj svežega, elektronsko plesnega, ki vsekakor spada med njene najbolj udarne skladbe do zdaj.

»Gre za nadaljevanje lanskoletne 'Sledim sebi'. Muzikalno zveni še bolj elektronsko, vsebinsko pa gre še bolj v globine,« razloži Taja in doda, da nas z njo vabi, da sledimo svojemu tempu, svojemu ritmu in v njem uživamo. »Ljudje nam zelo radi vsiljujejo svoje ideje, svoje ritme, po katerih bi naj 'plesali' in dosegali (njihove) cilje, če se lahko tako izrazim. A pozabljajo, da kar je dobro zanje, morda ni dobro tudi za druge. Vsak doseže svoj cilj ob svojem času, pri tem pa prehodi zanj pomembno pot. In kot pravim v pesmi 'Ko pot je prava, ni važen le cilj' ... treba je znati tudi uživati v danem trenutku. 'Čutim ritem (Feel The Rhythm)' je tako zame nekakšna oda čutenja svojega notranjega ritma. Vabi te, da prisluhneš ritmu srca, se mu prepustiš in brez ovir uživaš v trenutku ... uživaš v svojem 'flowu'.«

prejšnji članek
Manja uživa pred kamerami: 'Jaz sem boginja, kraljica …'
Resničnostni šovi
Manja uživa pred kamerami: 'Jaz sem boginja, kraljica …'
naslednji članek
Taylor Swift znova v soju žarometov
Svet slavnih
Taylor Swift znova v soju žarometov