Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žiga Lakner diplomiral, sedaj hiti novim ciljem na proti

8. 9. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
žigal

Žiga Lakner foto: Andraž Martinšek

Žiga Lakner marljivo uresničuje zastavljene cilje. Tokrat v rokah drži diplomo in že kuje načrte za prihajajoči mesec, z izobraževanjem namreč še ni zaključil.

Žiga Lakner ne skriva veselja, pohvali se namreč lahko z novim dosežkom. »Diplomirani glasbenik pevec (UN) z opravljenim preizkusom glasbeno - umetniške nadarjenosti in znanja za magistrski študij z oceno 10,« je obelodanil na družbenem omrežju, nam pa zaupal, da se ob tem super počuti. In kaj mu je tekom izobraževanja predstavljalo največji izziv?

»Največji izziv mi je predstavljal predmet solfeggio, saj je izredno težak in tudi sluh moraš dobro pripraviti na ta izpit,« razloži Žiga, ki je z mislimi že pri osvajanju novih znanj. »Vpisal sem se na magisterij in sedaj z oktobrom nadaljujem na magistrskem študiju petja v Ljubljani.«

Seveda pa ob tem ni pozabil na publiko željno kvalitetne glasbe, Žiga sem namreč že pripravlja na 26. novembra, ko se bo odvil njegov jubilejni 10. Samostojni koncert s simfoničnim orkestrom Simfonika Vrhnika, pod taktirko Marka Fabiania.

prejšnji članek
Samski Goran Dragić s to objavo zakuril oboževalke
Svet slavnih
Samski Goran Dragić s to objavo zakuril oboževalke
naslednji članek
Jeza in bes: Z Blažem ne govorijo, a jih klic udari po žepu
Svet slavnih
Jeza in bes: Z Blažem ne govorijo, a jih klic udari po žepu