Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja miss Slovenije Maša Merc zvezda videospota

12. 9. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Maša Merc

Maša Merc foto: Neo Visuals

Se še spomnite Maše Merc? Pred 22 leti je postala miss Slovenije, še danes pa navdušuje s svojim videzom. Tudi v najnovejšem videospotu priljubljenega glasbenika.

Priljubljeni Luka Basi je tik pred svojim velikim koncertom v ljubljanskih Križankah moči združil s Klapo Kampanel, skupaj pa so ravno danes javnosti predstavili prelepo pesem Zasvirajte neko drugo veče. Za glasbo je tudi tokrat poskrbel Raay, za besedilo pa Nenad Ninčević. Največje presenečenje videospota pa je zagotovo nekdanja miss Slovenije, danes pa podjetnica Maša Merc. Maša je naziv osvojila leta 2000, še danes pa navdušuje s svojo lepoto in videzom, ki ji ga zagotovo zavidajo tudi številne mlajše predstavnice nežnejšega spola.

Zasvirajte neko drugo veče je sicer še zadnji bombonček, ki ga je Luka predal svojim oboževalcem, pred sobotnim koncertom v ljubljanskih Križankah. Luka se na lokacijo z Dalmatinsko nočjo vrača po treh letih. Ob tem pa obljublja številna presenečenja in glasbene goste. Nekaj zadnjih vstopnic za koncert, ki se v soboto, 17. septembra, prične ob 20. uri, je še na voljo. Zagotovite si jih TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Štartaj Slovenija: Maša Pavoković se po treh sezonah poslavlja
Svet slavnih
Štartaj Slovenija: Maša Pavoković se po treh sezonah poslavlja
naslednji članek
Josh Duhamel se je končno poročil
Svet slavnih
Josh Duhamel se je končno poročil