zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Štartaj Slovenija: Maša Pavoković se po treh sezonah poslavlja

12. 9. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Maša Pavoković

Maša Pavoković foto: Promocijski material

Maša Pavoković se je v četrti sezoni pridružila oddaji Štartaj Slovenija, a voditeljsko palico zdaj predaja staremu znancu oddaje.

7. sezona oddaje Štartaj, Slovenija! prihaja na POP TV v nedeljo, 2. oktobra, ob 18.05! Prva izmed novosti pa je zagotovo nov voditelj, saj na mesto Maše Pavoković prihaja Aleš Novak, sicer že stari znanec oddaje, ki je do zdaj preizkušal produkte mladih slovenskih podjetnikov. 

Aleš Novak foto: Promocijski material

"Lahko ste me zasledili v Skečoholikih, StandAp predstavlja, v šovu Slovenija ima talent sem celo nadomeščal Petra Polesa. To sezono dodajam v svoj življenjepis še vlogo voditelja oddaje Štartaj, Slovenija! S to oddajo se zelo dobro razumeva, saj sem del tega projekta že vse od prve sezone. Do sedaj sem na zabaven, malo drugačen način, testiral izdelke, letos pa testiram sebe kot voditelja. Vloga preizkuševalca mi je bila pisana na kožo, ker sem po izobrazbi kemijski inženir in mi je ta analitičen duh prišel prav. V novi sezoni se veselim več stvari. Mogoče še najbolj te, da mi ne bo treba viseti na vrvi s 100 metrov visoke stolpnice. Pa da mi ne bo treba skočiti iz letala, to se mi zdi kar plus. Takšne in podobne vragolije smo počeli pri testih. Za voditelja se pa kaj takšnega ne spodobi," je ob tem povedal Aleš. 

prejšnji članek
Kmetija: Valerija srečna v objemu fanta
Resničnostni šovi
Kmetija: Valerija srečna v objemu fanta
naslednji članek
Nekdanja miss Slovenije Maša Merc zvezda videospota
Svet slavnih
Nekdanja miss Slovenije Maša Merc zvezda videospota
#nasazenazenska
nasazenazenska