rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bi igralcu pripisali takšno dopustovanje?

18. 9. 2022; 12.00
Avtor: Revija Lady
Jure Kopušar

Jure Kopušar foto: M24

Igralec Jure Kopušar s svojo najdražjo Barbaro Kramar rad raziskuje svet. Letos se je moral zaradi dela omejiti na Jadransko morje, kljub temu pa sta zelo uživala. Zlasti, ker jima ustreza prav poseben tip počitnic ...

Z dekletom sta za dva tedna odšla na otok Unije in uživala kot že dolgo ne. »Imela sva se super. Tam ni nič za delati. Je samo ena pekarna, ena gostilna in en mali market. Na plaži ni nobenega. Otok mi je bil zelo všeč tudi zato, ker lahko malo krožiš okoli, pa bunkerje imajo. Ponoči pa se zvezde vidijo v takem številu, kot jih že ne vem koliko let nisem, ker ni svetlobne onesnaženosti. Oba z Barbaro sva se psihično zelo sprostila,« pravi Jure.

Njun ljubljeni kuža Art pa je tokrat ostal doma v pasjem hotelu, saj sta mu želela prihraniti mučno vožnjo s katamaranom, ki bi jo moral preživeti v kletki na veliki vročini. Ko sta se vrnila, pa ju je bil nadvse vesel. »To je nekaj tako lepega. Če imaš psa, te doma vedno nekdo pričaka in te je vedno vesel. Nič ti ne bo zameril. Zadnje čase sva imela z Barbaro tudi takšne urnike, da se nisva dosti videla. Sem imel pa vsaj pasjo družbo, tako da nisem bil čisto sam,« še razkriva igralec in pevec skupine Viperstone.

prejšnji članek
Gorka Berden pobegnila v tišino
Svet slavnih
Gorka Berden pobegnila v tišino
naslednji članek
Luka Basi poskrbel za neverjeten koncert v središču Ljubljane
Svet slavnih
Luka Basi poskrbel za neverjeten koncert v središču Ljubljane