petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nad Izinim petjem šokiran tudi Anej

19. 9. 2022; 11.00
Avtor: Vesna Meško
Iza Anej videospot

Iza in Anej foto: edit: njena.si

Član bratskega dueta BQL Anej Piletič je nedavno presenetil z videospotom, v katerem prepeva s svojo lepo soprogo Izo. Svetlolaska nam je zaupala, da nad njenim talentom niso bili osupli le poslušalci, pač pa tudi domači, niti Anej je namreč še ni slišal peti na takšen način.

Romantični videospot za pesem Prvi dan, s katerim sta prijetno presenetila zakonca Piletič, je pritegnil zelo veliko pozornosti. A medtem ko je Anej vajen izidov pesmi, je bilo povsem drugače Izi, ki je doslej o svojem talentu skromno molčala.

In kakšni občutki so jo obdajali pred samim izidom pesmi? Je bilo kaj metuljčkov v trebuhu? »Seveda so bili metuljčki - nikoli v življenju še nisem javno pokazala svojega petja ali nastopanja. Nad mojim petjem je bil presenečen tudi Anej, ne samo najin ožji krog. Dokler nisva začela snemati pesmi (ki je bila sprva namenjena le za najin prvi ples in ga bi slišali le povabljeni na poroki), me še nikoli ni slišal peti na tak način,« nam je pojasnila Iza, ki je s soprogom tudi poprej že kaj zapela, a zgolj za razvedrilo, kar je seveda povsem drugače, kot profesionalno odpeti pesem.

Pravljična kulisa v videospotu foto: PR

Ko smo jo povprašali, kaj o njenem talentu poreče Anej, mu je zastavila vprašanje in prejela pohvalo, ki seže v srce: »Glede na to, da imaš relativno malo izkušenj s petjem in snemanjem, sem bil šokiran nad petjem. V dobrem smislu, seveda. Zelo lahko je bilo s tabo snemati vokale, ker si večino posnela kar v prvem poskusu. To se ne zgodi pogosto.«

Komplimenti na račun Izinega petja tudi sicer dežujejo iz vseh strani in svetlolaska ne skriva, da ji slednje veliko pomeni. »Vsak kompliment je izjemno lepo slišati/prebrati, najbolj pa sežejo v srce tisti, ki pravijo, da bodo to pesem namenili svojim boljšim polovicam ob obletnicah/porokah,« pove in doda, da si z Anejem nikakor nista mislila, da bosta s pesmijo doživela takšen odziv javnosti.

Pa bomo Izo še slišali peti ali poje le za svojo dušo? »Za enkrat le ljubiteljsko, seveda pa sem kadarkoli pripravljena stopiti izven cone udobja in posneti še kakšno pesem,« je iskrena mojstrica ličenja, za katero vsekakor upamo, da bo resneje zakorakala v pevske vode.

Zakonca Piletič foto: PR

Iza Piletič foto: PR

Z videospotom sta pritegnila veliko pozornosti. foto: PR

Iza Piletič

Iza Piletič foto: PR

prejšnji članek
V živo: Pričenja se pogreb kraljice Elizabete II.
Svet slavnih
V živo: Pričenja se pogreb kraljice Elizabete II.
naslednji članek
Princ George in princesa Charlotte bosta hodila v sprevodu za prababico
Svet slavnih
Princ George in princesa Charlotte bosta hodila v sprevodu za prababico
#obraziavenija
obraziavenija