138mv Svet24.si

Poročil se je modrijan Rok Švab

vid1 Svet24.si

»Draga hči, rad te imam in vedno se boš lahko ...

putin ruska kapelica bobo2 Necenzurirano

Vsi naši rusofili #kolumna

nina krajnik-pl Reporter.si

Vili Kovačič nad Nino Krajnik: Tvoja ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić poskrbel za obilo smeha! Takole je ...

Ricky Martin Odkrito.si

Ricky Martin toži nečaka za 20 milijonov dolarjev

prepelic-tobey Ekipa24.si

Spet se dviga prah! Kaj to pomeni za slovensko ...

Zvezdnik serije Ljubezen ne rabi besed pijan žalil kolegico
| K.M.

Zvezdnik serije Ljubezen ne rabi besed pijan žalil kolegico

Burak Deniz, Promocijski material

Burak Deniz, ki navdušuje v vlogi Murata v priljubljeni seriji Ljubezen ne rabi besed, se je znašel sredi hudega škandala. Nekateri celo zahtevajo zdravljenje od alkoholizma.

Burak Deniz, ki se trenutno nahaja v turškem mestu Adana, kjer snema Netflixov projekt, se je znašel sredi hudega škandala. V hotelskem lokalu je v vinjenem stanju napadel igralsko kolegico Nilperi Şahinkaya, ki je nastopala v seriji Prepovedan sadež. Očividci niso prepričani, zakaj je prišlo do verbalnega napada, v katerega se je vpletel tudi igralkin partner Emre Yusufi. Številni so zgolj potrdili, da se Burak in Nilperi sicer ne poznata. 

Burak se je potem, ko je informacija o incidentu prišla v javnost, igralski kolegici opravičil preko družbenih omrežij. "Rad bi razjasnil, da je prišlo do incidenta med mano, Nilperi in njenim partnerjem ter prijateljem. Naslednje jutro sem jih želel direktno kontaktirati, da bi se jim opravičil, a do stika ni prišlo. Zato se Nilperi in njem prijateljem opravičujem tukaj. Vsem, ki so bili dogodku priča, je jasno, da ta dogodek in moje obnašanje niso primerni za osebo, ki bi morala biti vzor v javnosti, zato bi rad še enkrat ponovil, kako zelo žal mi je."

Mediji sicer pričajo predvsem o tem, da je bil Burak močno alkoholiziran, kar je igralsko kolegico, ki je uživala v mirni večerji, najbolj zmotilo.