mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnik serije Ljubezen ne rabi besed pijan žalil kolegico

22. 9. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Hande, Burak Deniz

Burak Deniz foto: Promocijski material

Burak Deniz, ki navdušuje v vlogi Murata v priljubljeni seriji Ljubezen ne rabi besed, se je znašel sredi hudega škandala. Nekateri celo zahtevajo zdravljenje od alkoholizma.

Burak Deniz, ki se trenutno nahaja v turškem mestu Adana, kjer snema Netflixov projekt, se je znašel sredi hudega škandala. V hotelskem lokalu je v vinjenem stanju napadel igralsko kolegico Nilperi Şahinkaya, ki je nastopala v seriji Prepovedan sadež. Očividci niso prepričani, zakaj je prišlo do verbalnega napada, v katerega se je vpletel tudi igralkin partner Emre Yusufi. Številni so zgolj potrdili, da se Burak in Nilperi sicer ne poznata. 

Burak se je potem, ko je informacija o incidentu prišla v javnost, igralski kolegici opravičil preko družbenih omrežij. "Rad bi razjasnil, da je prišlo do incidenta med mano, Nilperi in njenim partnerjem ter prijateljem. Naslednje jutro sem jih želel direktno kontaktirati, da bi se jim opravičil, a do stika ni prišlo. Zato se Nilperi in njem prijateljem opravičujem tukaj. Vsem, ki so bili dogodku priča, je jasno, da ta dogodek in moje obnašanje niso primerni za osebo, ki bi morala biti vzor v javnosti, zato bi rad še enkrat ponovil, kako zelo žal mi je."

Mediji sicer pričajo predvsem o tem, da je bil Burak močno alkoholiziran, kar je igralsko kolegico, ki je uživala v mirni večerji, najbolj zmotilo. 

prejšnji članek
Zakaj se je Jelena Rozga umaknila iz javnosti?
Svet slavnih
Zakaj se je Jelena Rozga umaknila iz javnosti?
naslednji članek
Peter Prevc za 30. rojstni dan prejel prav posebno presenečenje
Svet slavnih
Peter Prevc za 30. rojstni dan prejel prav posebno presenečenje