138mv Svet24.si

Poročil se je modrijan Rok Švab

vid1 Svet24.si

»Draga hči, rad te imam in vedno se boš lahko ...

putin ruska kapelica bobo2 Necenzurirano

Vsi naši rusofili #kolumna

nina krajnik-pl Reporter.si

Vili Kovačič nad Nino Krajnik: Tvoja ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić poskrbel za obilo smeha! Takole je ...

big-brother Njena.si

Prvič o skrivnosti: Kdo je bil slovenski Big ...

prepelic-tobey Ekipa24.si

Spet se dviga prah! Kaj to pomeni za slovensko ...

Zakaj se je Jelena Rozga umaknila iz javnosti?
| K.M.

Zakaj se je Jelena Rozga umaknila iz javnosti?

Jelena Rozga, Petar Vilovic Krajacic

Zadnje mesece se Jelena Rozga ni veliko pojavljala v javnosti. Zdaj je končno razkrila razlog.

Mirno in tiho, brez medijskih objav namreč Jelena Rozga že mesece pridno dela na novem albumu. Nekaj kar bi lahko bil samo nov CD, Jelena opisuje z izpolnjenjem največje želje. Projekt o katerem je dolgo samo sanjala bo kmalu lahko predstavila javnosti. Ljubitelji njenih starih pesmi bodo še kako prišli na svoj račun saj je izjemna vokalistka kar 19 svojih pesmi pripravila v akustični verziji. Glede na odzive po izidu prve pesmi, pa lahko z gotovostjo trdimo, da bo Jelena vokalno navdušila tudi tiste, ki do sedaj niso bili njeni oboževalci.

Foto: Petar Vilovic Krajacic - Jelena Rozga

Ko je izbirala pesmi, se je Rozga zanašala samo na svoje srce, zato je tudi naslov albuma "Minut srca mog", ki je simbolično povezan z istoimenskim megahitom iz leta 1996. Ta album je Jelena posnela za svojo dušo in kot darilo svoji zvesti publiki v upanju, da bodo iskrene emocije prepoznali čisto vsi, ki vidijo s srcem. Tudi pri izbiri soustvarjalcev albuma se je hrvaška diva odločila poslušati občutke. Prvič je tokrat producentsko vlogo zaupala Srđanu Sekuloviću, ki je odgovoren za aranžmaje.

Prva pesem iz albuma je priredba hita Zar je ljubav spala na to, ki ga je Jelena v originalu odpela pred več kot 20 leti s Tifom, bivšim pevcem skupine Bijelo Dugme. No usoda pa jo je tokrat spojila z Matijo Cvekom, ki izjemen vokalist in eden najpopularnejših mladih pevcev na Hrvaškem.

Poleg izida novega albuma je pred Jeleno še en izziv oz. uresničitev še enega dela sanj. Velika dvoranska turneja, ki bo nosila ime albuma se začne letos 17. 12. v Areni Zagreb in od tam potuje v Split. Jelena je bila pred 11 leti prva ženska izvajalka, ki je uspela napolniti največjo dalmatinsko dvorano in na isti datum, točno 12 let kasneje, 11. februarja 2023, bo, ne sumimo v to, svoj uspeh ponovila.