pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Pušlar navdušila z gibanjem bokov

22. 9. 2022; 09.34
Avtor: K.M.
Nina Pušlar_2

Nina Pušla foto: Marko Delbello Ocepek

Slovenska pevka se očitno znajde tudi v latino ritmih.

Po poletni uspešnici 'Nina Nina Nina' je najbolj predvajana slovenska izvajalka v eter in splet spustila novo pesem 'PRSTE STRAN', video zanjo pa podpisuje Anže Škrube. Nina Pušlar s tem projektom napoveduje izid sedmega studijskega albuma in svoj največji koncert doslej - 17. 12. bo z gosti nastopila v legendarni hali Tivoli, kjer bo prvič na voljo tudi njen novi album.

Pesem Prste stran so najprej posneli v španščini, ko so se lotili snemanja videa, je bila špansko-slovenska, na koncu pa je Urša Vlašič napisala povsem slovensko besedilo. Zvočno je zagotovo pesem nekoliko drugačna, kot vse, kar je Nina izdala v zadnjem času - in kot nalašč, da vas bo v prihajajočih mrzlih dneh spominjala na poletje in vroče noči.

Še več pozornosti kot zgodba o nastanku prihajajoče uspešnice pa je pri tem projektu pritegnilo dejstvo, da je Nina po skoraj desetletju spet združila moči z maestrom Anžetom Škrubetom: "Z Anžetom sva prvič sodelovala leta 2010, ko sem s plesno skupino Maestro dosegla drugo mesto. Potem se je preselil v ZDA, v zadnjem letu pa sem opazila, da režira tudi videospote. Pogovarjala sva se, da bova ob njegovem naslednjem obisku Slovenije, nekaj ustvarila skupaj. Čez nekaj mesecev se je javil, jaz pa sem imela, kot naročeno, v studiju že skoraj končano pesem s prihajajočega albuma - ravno pravo za najino sodelovanje."

prejšnji članek
Znana slovenska vlogerka spet v veselem pričakovanju
Svet slavnih
Znana slovenska vlogerka spet v veselem pričakovanju
naslednji članek
Zakaj se je Jelena Rozga umaknila iz javnosti?
Svet slavnih
Zakaj se je Jelena Rozga umaknila iz javnosti?