138mv Svet24.si

Poročil se je modrijan Rok Švab

vid1 Svet24.si

»Draga hči, rad te imam in vedno se boš lahko ...

putin ruska kapelica bobo2 Necenzurirano

Vsi naši rusofili #kolumna

nina krajnik-pl Reporter.si

Vili Kovačič nad Nino Krajnik: Tvoja ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić poskrbel za obilo smeha! Takole je ...

big-brother Njena.si

Prvič o skrivnosti: Kdo je bil slovenski Big ...

prepelic-tobey Ekipa24.si

Spet se dviga prah! Kaj to pomeni za slovensko ...

Nina Pušlar navdušila z gibanjem bokov
| K.M.

Nina Pušlar navdušila z gibanjem bokov

Nina Pušla, Marko Delbello Ocepek

Slovenska pevka se očitno znajde tudi v latino ritmih.

Po poletni uspešnici 'Nina Nina Nina' je najbolj predvajana slovenska izvajalka v eter in splet spustila novo pesem 'PRSTE STRAN', video zanjo pa podpisuje Anže Škrube. Nina Pušlar s tem projektom napoveduje izid sedmega studijskega albuma in svoj največji koncert doslej - 17. 12. bo z gosti nastopila v legendarni hali Tivoli, kjer bo prvič na voljo tudi njen novi album.

Pesem Prste stran so najprej posneli v španščini, ko so se lotili snemanja videa, je bila špansko-slovenska, na koncu pa je Urša Vlašič napisala povsem slovensko besedilo. Zvočno je zagotovo pesem nekoliko drugačna, kot vse, kar je Nina izdala v zadnjem času - in kot nalašč, da vas bo v prihajajočih mrzlih dneh spominjala na poletje in vroče noči.

Še več pozornosti kot zgodba o nastanku prihajajoče uspešnice pa je pri tem projektu pritegnilo dejstvo, da je Nina po skoraj desetletju spet združila moči z maestrom Anžetom Škrubetom: "Z Anžetom sva prvič sodelovala leta 2010, ko sem s plesno skupino Maestro dosegla drugo mesto. Potem se je preselil v ZDA, v zadnjem letu pa sem opazila, da režira tudi videospote. Pogovarjala sva se, da bova ob njegovem naslednjem obisku Slovenije, nekaj ustvarila skupaj. Čez nekaj mesecev se je javil, jaz pa sem imela, kot naročeno, v studiju že skoraj končano pesem s prihajajočega albuma - ravno pravo za najino sodelovanje."