Svet slavnih
 

Katarina Čas prisega na intimo

24. 9. 2022; 20.00
Avtor: Revija Lady
Katarina Čas 2

Katarina Čas foto: Marko Vavpotič/M24

Igralka je priznala, da ne prireja rojstnodnevnih zabav.

Igralka Katarina Čas se v seriji Ja, chef!, ki septembra prihaja na Pop TV, kot vodja restavracije Chateau de Philippe v vlogi Pike Golob uspešno spopada z vedno novimi izzivi, ki ji jih najpogosteje zakuha kuharski mag neskončnih talentov in še večjega ega Ljubomir Bohinc, ki ga upodablja Jurij Zrnec. Bi mu pa z lahkoto parirala tudi za štedilnikom. »Z leti sem se kar naučila kuhati. Najprej sem obvladala solate, potem pašto, zdaj pa znam pripraviti tudi tajsko in indijsko hrano. Pri tem zelo uživam, a le če imam čas. Kadar ga nimam, sta na sporedu tudi samo kruh in mortadela,« v smehu razkriva Katarina. Igralka pri hrani ni izbirčna, saj jé vse. Zelo rada ima morske sadeže, zato so ti zelo pogosto na njeni mizi, gostje pa nadvse hvalijo tudi njeno bolonjsko omako. Kuha sicer za največ štiri osebe, saj je v nasprotnem primeru preveč živčna. Zato tudi ne prireja zabav za rojstni dan. »Meni je tak stres vse organizirati in pripraviti, potem pa vedno gledam še na to, ali se imajo vsi v redu, zaradi česar sem precej nesproščena. Za rojstni dan pa se želim imeti fino, tako da grem raje na pijačo ali na kosilo 'ena na ena'. Nekajkrat se je sicer zgodilo, da je Kino Šiška na moj rojstni dan praznoval obletnico in sem ljudi kar tja povabila, a letos jo praznujejo prej, tako da se bom morala znajti drugače,« nam je v smehu zaupala igralka.

prejšnji članek
Družina Bineta Volčica po selitvi v novo hišo na Posestvu Monstera
Svet slavnih
Družina Bineta Volčica po selitvi v novo hišo na Posestvu Monstera
naslednji članek
Patricia Pangeršič o bodočem materinstvu
Svet slavnih
Patricia Pangeršič o bodočem materinstvu
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.