franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako se Vid Valič znajde kot oče?

27. 9. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Vid Valič 2

Vid Valič foto: Promocijski material

Slovenski komik bo končno razkril, kako se je znašel v vlogi očeta.

Vid Valič si je vedno želel otroka, a ne kar nekega otroka, temveč prav tega, ki ga je dobil sedaj. Zato je tudi čakal tako dolgo, ker je moral pripraviti vse za njen prihod. Predvsem svoje mentalno stanje, saj ga je čakal šok, da ne bo mogel več ponočevati ali spati 8 do 9 ur v kosu. Pri tem mu je seveda pomagala korona, ki mu je omogočila dopust, ki ga ni želel, zato da je imel prosti čas, ki ga ni potreboval, da je lahko načrtoval svojo prihodnost, ki je ni pričakoval. In če je prej poskušal živet v stilu »Seks, droge in Rock n' Roll«, je zdaj spremenil svoj življenjski slog v »Strast, dojenček in rompompom«.

V novi predstavi Vid ugotavlja, kaj imajo skupnega politiki in dojenčki. Kako so lahko ženske tako močne, ko morajo biti, in krhke, ko moški tega nočemo. Kako izbereš ime za svojo hčerko, če te preveč ženskih imen spomni na bivše avanturice. Zakaj v šoli za starše predava »stand up« komičarka in zakaj je toliko strasti v zvezi ravno, ko ne moreš seksati.

»Strast, dojenček in rompompom« je komedija, ob kateri se boste vsi spomnili na lepe trenutke iz otroštva, starševstva (tudi, če še niste starši), obdobja korone in seksa pred, med in po nosečnosti. Vid bo s predstavo gostoval po Sloveniji. Že danes, 27. septembra v Mozirju, nato v četrtek, 29. septembra v Sevnici, pa v petek, 30. septembra v Mariboru ... Vse datume predstav najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Princ William in princesa Kate obiskala 'svoj' Wales
Svet slavnih
Princ William in princesa Kate obiskala 'svoj' Wales
naslednji članek
Raziščite svoje sposobnosti: Devet vrst inteligence
Zdravje
Raziščite svoje sposobnosti: Devet vrst inteligence