profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Domen Kumer ponosen na svojo urejeno babico

2. 10. 2022; 12.00
Avtor: Revija Lady
Domen Kumer

Domen Kumer foto: Promocijski material

Domen Kumer je na svojo omo zelo ponosen. »Super se drži. Še vedno je zelo agilna in še vedno nam skuha kaj dobrega, kadar pridemo k njej,« je zadovoljen.

Marija je nekoč opravljala častitljivo službo v računovodstvu, a odkar Domen pomni, je v zasluženem pokoju. Ker sta bila njegova starša precej zaposlena in vpeta v posel, je oma Marija pazila nanj in na njegovega brata.

domen kumer foto: revija zvezde

»Vedno je bila zelo aktivna. Vse otroštvo sva z bratom preživela pri njej, ko sta mama in oče delala. Ogromno časa je vložila v naju z bratom. Hišo ima v središču Maribora in ima veliko teraso, tako da nam ni bilo treba hoditi nikamor. Blizu smo živeli, nekaj minut vožnje z avtom ali pol ure hoje. Z bratom sva se igrala na njenem vrtu in sva bila najsrečnejša. Nikoli ni kaj dosti jamrala, vedno je bila v pogonu. Če ni kuhala, je pa čistila. Vedno je imela in še zdaj ima vse brezhibno pospravljeno.«

Marija je sicer že sedemnajst let vdova, a ji veliko pomenijo obiski njenih najbližjih in še vedno se zelo rada lepo uredi. Njen ritual so tedenski obiski pri frizerju, ki ga ima le dve ulici stran. Avtomobila ne vozi, rada pa hodi in še vedno, kot pravi Domen, gre kot gazela. Zadnja leta malo bolj pazi, kaj jé, drugače pa nikoli ni kadila in tudi alkohol je uživala zelo zmerno.

prejšnji članek
Rdeča pesa – eliksir zdravja
Zdravje
Rdeča pesa – eliksir zdravja
naslednji članek
Tako aktiven je igralec Jan Bučar
Svet slavnih
Tako aktiven je igralec Jan Bučar