nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matjaž Javšnik o manj prijetnih izkušnjah snemanja nove oddaje

9. 10. 2022; 05.00
Avtor: V.M. / Revija Lady
Matjaž Javšnik 1

Matjaž Javšnik foto: osebni arhiv

Matjaž Javšnik se preizkuša v voditeljskih čevljih, kjer pa ne nastopa v humoristični vlogi, kot smo jih vajeni doslej. Medtem ko javnosti kaže povsem drugačen obraz, pa razkriva tudi to, kaj se mu za kamero dogaja v novi službi ...

Matjaž Javšnik je navdušen nad vlogo voditelja oddaje Zelena dežela. Čeprav govori o resnih temah, je za revijo Lady je tekom klepeta hudomušno opisal tudi tisto manj prijetno plat snemanj.

»Prva je zgodnje vstajanje, saj se moram pripeljati iz Dolenjske, potem moram v masko in pregledati besedila, napovedi, vprašanja ... Pa to še ni najhuje! Povsod, kamor pridemo, nam ponujajo pijačo in jedačo, in to takšno, da tudi če nisi lačen, se ti stoži po hrani, nas pa priganja čas in moramo hiteti naprej, vse tiste dobrote pa nam ostanejo v lepem spominu.«

Tanja Postružnik Koren in Matjaž Javšnik foto: Domen Jugovar

Oddaja Zelena dežela je tudi poučna tako za gledalce kot tudi za sama voditelja, Matjaža in tanjo Postružnik Koren, saj v njej nastopajo različni strokovnjaki, ki delijo nasvete, kako lahko tudi sami prispevamo, da bo naša Slovenija še naprej tako lepa, kako se posvetiti ekologiji in skrbi za okolje, ki je res edinstveno, na kar opozarjajo tudi številni obiskovalci.

Tanja in Matjaž sta v oddaji enakovredna voditelja. »Da, samo Tanja bo glavna. Ona je ženska, je pametna, lepo govori in je lepa. Ona bo imela vedno brezhibno frizuro, jaz pa bom v oddaji nosil kapo, zato bom imel lepo frizuro, tudi ko ne bo lepa,« še pravi Matjaž.

Tanja Postružnik Koren, Matjaž Javšnik foto: Marko Vavpotič/M24

prejšnji članek
Žiga X. Gombač blesti:Tako zasebno kot poslovno piše novo zgodbo
Svet slavnih
Žiga X. Gombač blesti:Tako zasebno kot poslovno piše novo zgodbo
naslednji članek
Spoznajte zdravilne koristi kurkume in zanimive možnosti uporabe
Zdravje
Spoznajte zdravilne koristi kurkume in zanimive možnosti uporabe