stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasmin Stavros v živo napovedal koncert, ki ga ne gre zamuditi

10. 10. 2022; 03.30
Avtor: Promocijski material
Aktualov15RD_Splet_1200x630
Ponedeljkovo jutro se je za številne poslušalce Radia Aktual pričelo na zelo pozitivni noti. V radijski studio je prišel sam Jasmin Stavros in v živo potrdil, da se v živo na največjem odru v Sloveniji, v Areni Stožice, vidimo že v petek, 2. decembra. Takrat namreč radio praznuje svoj 15. rojstni dan.

Dan, ki so ga številni komaj čakali, je končno prišel, saj se je tudi uradno pričela prodaja vstopnic za praznovanje 15. rojstnega dne Radia Aktual. Odmevni spektakel, ki ga vsako leto komaj čakajo tako radijski ustvarjalci kot tudi njihovi poslušalci, bo v začetku decembra spet napolnil ljubljansko Areno Stožice. Prodajo zelo zaželenih vstopnic pa je v ponedeljek v živo naznanil eden in edini Jasmin Stavros in s tem tudi potrdil, da se po petih letih vrača na eno izmed najbolj priljubljenih praznovanj v Sloveniji. 

Vstopnice za Aktualov 15. rojstni dan so že naprodaj. Zagotovite si jih TUKAJ >>KLIKNITE<<. 

Vrhunska glasbena imena 

Ekipi Radia Aktual in Eventa24 sta tudi letos poskrbeli za smetanasti izbor vrhunskih glasbenih imen, ki bodo na večurnem spektaklu pripravili glasen uvod v letošnje decembrsko dogajanje. Skupaj s priljubljenimi radijci, njihovimi oboževalci in ljubitelji dobrih zabav bodo namreč praznovali: že omenjeni Jasmin Stavros, Lidija Bačić, Luka Nižetić, Vesna Pisarović, Jole, Klapa Rišpet in slovenski predstavniki Rok 'n' Band. Slavljenci pa so nam že zagotovili, da niti letos niso pozabili na svojo stalnico – goste presenečenja. Ti bodo seveda razkriti šele na samem koncertu. Zato ga zagotovo ne gre zamuditi! 

15. Aktualov rojstni dan foto: Promocijski material

Pričetek prodaje v živo

Jasmin Stavros na Radiu Aktual foto: Radio Aktual

Oboževalce je kar v živo na koncert povabil tudi priljubljeni Jasmin Stavros, ki je samo za to priložnost vstal že ob 5. uri zjutraj in se pripeljal v Ljubljano, kjer je obiskal Aktualov studio in napovedal tudi svoj nastop. Ob tem moramo omeniti, da je bil koncert leta 2017, ko je Stavros nazadnje nastopil, razprodan v samo treh dneh, zato ne odlašajte z nakupom. »Imam toliko dobrih pesmi, da bom zagotovo poskrbel za žur. Vedno imam težavo, katere pesmi sploh izbrati. Zagotovo pa bom vedno zapel Umoran sam, Dao bi' sto Amerika, Kad se prijatelji rastaju ... Žur bo 100 %. Izbral bom takšne pesmi, da bom samo začel peti, potem pa bo nadaljevala kar publika. Za Stožice že imam v glavi okoli deset pesmi in bom počasi izbral tiste, ki bodo prišle v končni izbor,« nam je zaupal Jasmin, ki je znan tudi po tem, da ga je zelo težko »spraviti« z odra.

Vstopnice za Aktualov 15. rojstni dan so že naprodaj. Zagotovite si jih TUKAJ >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Izvirni načini za izboljšanje počutja
Zdravje
Izvirni načini za izboljšanje počutja
naslednji članek
Čista zmaga: Rezanje čebule brez solza
Zdravje
Čista zmaga: Rezanje čebule brez solza