oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To počne brat Tea iz Exatlona

20. 10. 2022; 07.00
Avtor: PR
Teo in Til Čeh

Brata Čeh foto: Promocijski material

Od šova Slovenija ima talent do lastne pesmi.

Til Čeh je človek mnogih želja in hobijev, a niti eden se ne more primerjati z ljubeznijo in trudom, ki ju vlaga v ustvarjanje glasbe. Potem, ko se je širni Sloveniji predstavil v šovu Slovenija ima talent in prišel tudi precej daleč ter posnel duet s priljubljenimi Polkaholiki, je včasih neučakanemu Tilu uspelo tudi to, da na domačo sceno prihaja s čisto novo pesmijo Mam pa te mam.

"Napevi, predanost in energija, ki ju na odru izžareva mlada generacija, ki širi naprej zabavno glasbo, Dejan Vunjak, Polkaholiki in drugi, je nekaj, kar me navdušuje," pripoveduje zgovoren Savinjčan. "Moja največja želja v tem trenutku je, da bi se moja pot nadaljevala tako, kot se je začela. V zadnje pol leta sem imel priložnost stati kot predskupina na mnogih velikih odrih, kjer je množica z mano prepevala pesmi in ni lepšega občutka, kot trenutek, ko se z množico zliješ v eno.  Za to je vredno trdo delati, volje mi ne manjka," je odločen. Očitno se mu želje izpolnjujejo, saj skupaj s svojo zasedbo Petelini že osvaja občinstvo širom Slovenije.

Vesela, optimistična, polna življenja. Tila boste vedno našli v krogu nasmejane družbe, na smučišču ali v wake parku, na koncertu ali na progi gokartov. Bivši dirkač s polno paro zdaj hiti naproti slovenskim glasbenim lestvicam. 

prejšnji članek
Hrvaška pevka Indira Levak ni upala na ta slovenski oder
Svet slavnih
Hrvaška pevka Indira Levak ni upala na ta slovenski oder
naslednji članek
Robert Roškar ga ima kočno nazaj
Svet slavnih
Robert Roškar ga ima kočno nazaj