nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Četrt stoletja smeha bodo kronali z novo komedijo

25. 10. 2022; 06.00
Avtor: Nejc Simšič/Novice Svet24
boeing boeing

Boeing boeing foto: Marko Delbello Ocepek

Špas teater, najbolj priljubljeno gledališče v Sloveniji, je letos razigran kot še nikoli, prav ta teden namreč praznuje 25 let delovanja. Oblekli se bodo v srebrno in skupaj z gledalci praznovali 25 let ustvarjanja, priljubljenih komedij in čudovitih gledaliških zgodb.

V 25 letih je Špas teater nasmejal že več kot 2.300.000 ljudi, ki so lahko uživali v 53 uprizoritvah lastne produkcije, Špas pa je v tem obdobju postal sinonim za najboljšo gledališko zabavo.

Urška Alič, direktorica Špas teatra, pove: »V svojem gledališču spreminjamo življenja ljudi, naše poslanstvo je namreč razveseljevati, osrečevati ljudi. S svojimi predstavami želimo pokazati na tisto, kar je v življenju dobro, vedro, zabavno, kar te lahko spravi v dobro voljo ... Pri nas skrbimo, da si obiskovalci v uri in pol ogleda predstave napolnijo baterije za več dni ali tednov – smo kot čarobna hiša, ki spreminja življenja na bolje.«

urska alic foto: Marko Delbello Ocepek

Ekipa ustvarjalcev šov komedije Vročica. foto: M24

Po več kot uspešni premieri šov komedije Vročica ta teden prihaja premiera veleuspešnice, vroče komedije Boeing Boeing v režiji Vinka Möderndorferja z mlado ekipo izvrstnih igralcev. Pripnite si pasove in s Špasom poletite nazaj v sladka, svobodno misleča 60. leta in neonesnaženo ozračje najbolj sočne situacijske komedije, polne zmešnjav in zamenjanih identitet, kjer se boste zagotovo smejali na ves glas. Komedija Boeing Boeing je prišla v Guinnessovo knjigo rekordov kot največkrat odigrana francoska komedija na svetu, občinstvo po vsem svetu jo obožuje.

boeing boeing foto: Marko Delbello Ocepek

Na poletu najbolj nore komedije zmešnjav bo za smeh poskrbela zvezdniška posadka – igralci Gorka Berden, Jan Bučar, Lea Cok, Gregor Podričnik, Vesna Slapar in Inti Šraj, ki zagotavljajo, da se boste od srca nasmejali, saj je predstava zabavna, pestra situacijska komedija. Predstavljajte si, kaj se zgodi, ko spremljamo zgodbo glavnega junaka, ki uživa v ljubezenskih uricah s tremi privlačnimi stevardesami naenkrat – Francozinjo, Američanko in Nemko, ki sicer letijo za različne letalske družbe. In ko se nenadoma vse znajdejo pri njem? Sledi sila zabavna ljubezenska katastrofa, ki jo režira večkrat nagrajeni režiser Vinko Möderndorfer. 

boeing boeing

boeing boeing foto: Marko Delbello Ocepek

prejšnji članek
Je Nina Pušlar ubrala novo karierno pot?
Svet slavnih
Je Nina Pušlar ubrala novo karierno pot?
naslednji članek
Umrl zvezdnik serije Will in Grace
Svet slavnih
Umrl zvezdnik serije Will in Grace