pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priznano kuharico Ano Roš označili za moškega

25. 10. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
anaroš

Ana Roš foto: Suzana Gabrijan

Ljubitelji teorij zarote so prepričani, da svetovno znana kuharica Ana Roš ni ženskega spola.

Svoboda do izražanja vsega, kar posamezniku pade na pamet, je že davno presegla vse meje zdravega razuma. Ker sovražni govor, žaljivke, obtoževanja in izmišljotinje na družbenem omrežju premalokrat naletijo na posledice, mnogi nimajo prav nobenih zadržkov več.

Ana Roš foto: Marko Vavpotič/M24

Tako skorajda ni presenetljivo, da se je v poplavi fantazijskih zapisov teoretikov zarot pred dnevi na družbenem omrežju znašla objava, tekom katere umetnica Misa Shaker izpostavlja vrhunsko kuharsko mojstrico Ano Roš. Slednja je ob objavi fotografij matere dveh otrok okrcala Ljubljančane, češ naj odprejo oči, saj kupujejo Andrejev in ne Anin kruh. Pojasnila pod objavo se nanašajo na razlago, da gre za transeskualko, čemur pritrjujejo tudi drugi spletni uporabniki, sklicujoč se na resnico, ki jo omejeni ljudje ne prepoznajo. »Mah, Nič novega. Jaz sem to že dolgo časa vem in sem na začetku par let nazaj tudi sam težko verjel.«

Ana Roš foto: Šimen Zupančič

Prejemnici dveh Michelinovih zvezdic je tovrstni svet razburjenih spletnih uporabnikov kakopak povsem tuj, saj je polno zaposlena z družino, novo ljubeznijo in nizanjem novih kariernih ciljev, med katerimi je v ospredju tudi nadpovprečen uspeh nove ljubljanske pekarne. 

Mati sina Svita in hčerke Eve Klare je bila sicer štirikrat noseča, a se je morala od težko pričakovanega naraščaja dvakrat posloviti. »Tudi jaz sem angelska mamica. Dvakrat. Prvič v devetem in drugič v skoraj šestem mesecu nosečnosti. Vedno bodo tu-z mano. Ampak nobena žalost ne premaga mojega oboževanja Svita in Eve Klare. Velike izgube te naučijo prepoznati tvoje največje ljubezni,« je pred dvema letoma zapisala na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Vedno tvoja: Med igralcema prišlo do hudega prepira
Svet slavnih
Vedno tvoja: Med igralcema prišlo do hudega prepira
naslednji članek
Veselje do neba: Izčrpani Jadran se je vselil v vilo!
Resničnostni šovi
Veselje do neba: Izčrpani Jadran se je vselil v vilo!