državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Veselje do neba: Izčrpani Jadran se je vselil v vilo!

25. 10. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
exatlon

Zmaga modre ekipe foto: Planet TV

Ko se je luksuzno domovanje zdelo nekaj, kar morda sploh ne obstaja, se je odvil velik preobrat. V 8. tekmi za vilo je modra ekipa slavila zmago. Rdeče čakajo spremembe, na katere niso pripravljeni. Palce gor vsi, ki ste stiskali pesti za Jadran!

Težko je bilo spremljati nenehne poraze modre ekipe Jadran, ki se je sedem tednov zapored po tekmi za vilo vračala v barako. Tekmovalce so v več kot dveh mesecih močno izčrpala tekmovanja na poligonih, na kar je dodatno vplivalo tudi to, da za počitek niso imeli na voljo udobnega bivališča. Vročina, spanje na kovinskih ležalnikih, bivanje v skupnem prostoru in zgolj osnovna možnost za vzdrževanje higiene … Vse to je kakopak močno vplivalo na nekatere tekmovalce, in čeprav so sprva iz tedna v teden navduševali s svojo pozitivno energijo, se je proti koncu tudi njim samim zdela vila zgolj oddaljen privid, ki morda sploh ne obstaja.

Utrinki s tekme za vilo foto: Planet TV

A sinoči se je zgodil velik preobrat. V 8. bitki za vilo so modri naravnost blesteli in osvojili zmago, ki so jim jo privoščili tudi številni navijači rdeče ekipe. Jadran je ob selitvi v vilo prejel tudi posnete domačih, Triglav pa je moral spakirati stvari in se odpraviti v barako. Njihovo soočenje s kruto realnostjo ni bilo tako šokantno, ko smo predvidevali, se je pa ob veselju modre ekipe nad videnim luksuzom tudi mnogim gledalcem orosilo oko. 

Prihod rdeče ekipe v barako. foto: Planet TV

Prihod Jadrana v vilo. foto: Planet TV

prejšnji članek
Priznano kuharico Ano Roš označili za moškega
Svet slavnih
Priznano kuharico Ano Roš označili za moškega
naslednji članek
Josipa Lisac po treh letih spet v Cankarjevem domu
Svet slavnih
Josipa Lisac po treh letih spet v Cankarjevem domu