sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Aleš iskreno o neredu v baraki

24. 10. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
Aleš Žontar

Aleš Žontar foto: edit: njena.si

Izzivu Exatlon je pomahal v slovo Aleš Žontar, ki je po odhodu spregovoril o nepozabni izkušnji, o tem, zakaj se je poslovil in kakšen je bil pravzaprav nered v baraki, zaradi katerega mu je dvakrat prekipelo.

»Ko sem prišel, sem imel zelo slab niz zmag, tekem, potem pa sem počasi pričel napredovati, tudi na metih. Mogoče se je malo hitro končalo, ampak prav daleč do finala verjetno ne bi prišel,« je v klepetu z Igorjem Mitičem pojasnil Aleš in razložil, da ima takšno mnenje zaradi tega, ker se mu zdijo mlajši tekmovalci precej hitrejši. »Sem mogoče dosti vzdržljiv, ampak nimam dovolj eksplozivnosti, mogoče nisem več tako zelo gibčen … Tako da so imeli ta mladi več prednosti.«

Kako pa gleda na skupno življenje v baraki? Kot vojak stremi k redu in urejenosti bivalnega okolja, zato je moral nemalokrat stisniti zobe. »Mene zelo moti, da si želiš zjutraj zajtrk narediti, pa imaš cel pult razmetan, da so ostanki kave, mocarele, sladkorja in ostale hrane. Ko si želel recimo dati krožnik na pult, ni bilo prostora. Tako da sem najprej sam pospravljal, potem pa sem dvakrat zaropotal, enkrat na začetku, drugič pa preden sem šel,« je pojasnil Aleš, ki ga je motilo, da mlajši tekmovalci prepuščajo vzdrževanje reda in čistoče starejšim članom ekipe.

prejšnji članek
Poslovila se je Eva, komentatorji jezni in razočarani
Resničnostni šovi
Poslovila se je Eva, komentatorji jezni in razočarani
naslednji članek
Kaj se je zgodilo z vrtom Dobre Nade?!
Resničnostni šovi
Kaj se je zgodilo z vrtom Dobre Nade?!