evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjska Ana svetuje, kako biti dober influencer

24. 10. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Ana Hrovatin (1)

Ana Hrovatin foto: Pro Plus

Kljub kratki prisotnosti na televiziji, je Ana Hrovatin že deležna novih poslovnih priložnosti. V teh dneh na spletu deli nasvete, kako biti dober influencer.

Ana Hrovatin je resničnostni šov Sanjski moški zapustila v 4. oddaji, torej predzadnji vikend, saj ji Blaž ni namenil vrtnice. Glede na nič kaj sramežljive posnetke na družbenih omrežjih smo sicer upali, da bo tudi v oddaji vzbudila več pozornosti, a kot kaže se je pred kamerami raje predstavila nekoliko bolj zadržano. Kako na celotno izkušnjo gleda danes, nam ni uspelo izvedeti, saj odgovorov na intervju s strani POP TV-jeve službe za odnose z javnostmi tudi po enem tednu nismo prejeli.

Smo pa zasledili, da je Ana kljub kratki priložnosti vseeno zanimiva za izvajalce marketinško obarvanih projektov, nekdanja akterka šova namreč nastopa v videu, kjer v okviru promocije spletno publiko poučuje o tem, kako postati dober influencer.

Kaj je nujno potrebno, če želiš postati vplivnež? Med drugim tudi prekrasni selfiji iz različnih perspektiv. Več o tem pa v spodnjem videu …

prejšnji članek
Tanja Pirc se je na skrivaj poročila
Resničnostni šovi
Tanja Pirc se je na skrivaj poročila
naslednji članek
Lorella Flego je šla letos prvič po gobe
Svet slavnih
Lorella Flego je šla letos prvič po gobe