Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sopranosi z najbolj žensko skladbo doslej

27. 10. 2022; 09.00
Avtor: PR
sopranos

Sopranos foto: Promo foto

Sopranosi nadaljujejo praznovanje z izidom nove skladbe SREČNA, za katero pravijo, da je vsekakor najbolj ženska na njihovem repertoarju.

Skupina Sopranos ne počiva. Poleg nešteto nastopov, so v zadnjih letih tudi osvežili svoj repertoar z obilico dobre avtorske glasbe, kot so Nimam Skrbi, Ukradi me nazaj, Na smeh mi gre in Ni dileme.  Tokrat predstavljajo svojo najnovejšo stvaritev, pesem SREČNA, za katero pravijo, da je ena bolj »ženskih« v njihovem repertoarju. 

Sopranos foto: Promo foto

»Srečna ima tisti podton hrepenenja in ultimativne sreče v enem. V kiticah je ženska, ki je umirjena in v zavetju objema z glavo v oblakih; refren pa je razigran, konkreten, tak kot ženska je, ko ne rabi drugega kot svoje sorodne duše. Ko sem naredil melodijo sem takoj vedel, da imamo pesem, ki je izrazito ''naša'' in za Alenko. Ona ima ta primarno ženski čut, ki ga izredno dobro izraža skozi skladbe s svojim žametnim glasom,« nam je zaupal Aleš Zibelnik, avtor melodije, čemur je Alenka še dodala: »Pesem je na prvo poslušanje vsekakor preprosta, ampak zelo, zelo čutna. Se mi zdi, da je to nekako postal naš podpis, ki ga ljudje počasi sprejemajo in jim je tudi zelo všeč.«

Medtem ko je besedilo napisal Rok Lunaček, so režijo videospota tudi tokrat prepustili Janu Koštricu, s katerim so že sodelovali pri pesmi Ni dileme.

»Če se z nekom ujameš, nastane dobitna kombinacija. Je pa spot nekoliko drugačen od preostalih, saj se vselej radi domislimo česa novega, drugačnega. Velik hvala Janu, ki je naše želje in ideje tudi upošteval« je za konec še dodal Frenk Nova.

prejšnji članek
Kmetija: Andrea iz šova v slabem zdravstvenem stanju
Resničnostni šovi
Kmetija: Andrea iz šova v slabem zdravstvenem stanju
naslednji članek
Neisha bi morala to pesem posneti z Akijem Rahimovskim
Svet slavnih
Neisha bi morala to pesem posneti z Akijem Rahimovskim