zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zabava, ki bo odmevala še leta

31. 10. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
djt 7

DeeJay Time Back in Time foto: Max Verderber

Spektakularna produkcija, ljudje željni zabave in neverjeten glasbeni program so pretekli petek poskrbeli, da bo letošnji DeeJay Time Back in Time odmeval še mesece, če ne celo leta.

Tri leta po razprodanih Stožicah se na kraj največje zabave spet vrnil legendarni DeeJay Time Back in Time. Arena Stožice je gostila nepozaben glasbeni spektakel, kjer so vse žurerje zabavale domače in tuje glasbene legende. Predvsem pa legende tistega obdobja, ki so poskrbele za glasbo, ki nas navdušuje še danes. Seveda pa vse skupaj ne bi bilo mogoče brez tistih, ki so zaslužni za to, da DeeJay Time sploh obstaja. Na odru sta svojo piko na i nepozabni zabavi dodala ena in edina Dean on the Mike in Dr Sivano DJ. Slednji je pokskrbel za neverjetne mikse, ki so nas popeljali v preteklost, a hkrati v nas vzbudili željo po plesu. Dean on The Mike pa je s svojo neverjetno energijo poksbel, da zabava ni zamrla niti do zgodnje jutranje ure. 

Dean on the Mike foto: Max Verderber

Sedem tisoč zabave željnih obiskovalcev je uživalo v spektakularni produkciji, ki je Stožice doslej še niso ponudile, pa tudi najkakovojstnešemu ozvočenju v regiji. Produkcija je bila kar trikrat večja kot leta 2019, za ozvočenje so skrbeli ozvočevalci s Splitskega festivala Ultra z najkvalitetnejšim ozvočenjem v regiji, spektakularni oder pa je bil imel več kot 250 inteligentnih luči in več kot 150 m2 LED zaslonov, vključno s 3D hologramskim LED ekranom. Pa vrhunski laser šov, ognjeni efekti, konfekti. "Ves čas dobivam sporočila, da je vse skupaj noro, da takšne zabave že dolgo niso doživeli. Res nam je upselo nekaj velikega in ponosen sem na ekipo," nam je takoj po koncu zaupal izvršni direktor podjetja Event24, organizatorja dogodka, Nejc Debelak. 

Izvršni direktor Event24 Nejc Debelak in Dr. Silvano DJ. foto: Max Verderber


V Stožicah je pokalo do konca, tako po šivih kot tudi zaradi udarnih ritmov glasbenih legend, kot so Marvin&Andrea Prezioso, Eiffel65, Corona, Groove Coverage. Skupaj z njimi pa so za migajoče boke in zabavo v slogu 90-ih poskrbeli tudi številni slovenski glasbeniki: 2 Alive Vivian, California, Sendi, Victory, Vili Resnik, Miran Rudan, pa legendarni Cole, ki je na odru skupaj z Dj Bucyjem zapel dance različico pesmi Tih deževen dan, pa presenečenje večera, skupina Bepop in drugi glasbeni izvajalci, tudi tisti v ozadju dogajanja. Tudi vsi izvajalci pa so večer izkoristili za lastno zabavo, saj smo večino po nastopu ujeli med publiko, kjer so se tudi sami prepustili plesnim ritmom. Glasbene legende iz 90. let in s preloma tisočletja so tako po dolgem času presenetile z največjimi in najglasnejšimi uspešnicami iz tistega časa, ki pa v resnici še vedno navdušujejo tudi mlajše generacije. Po videnem v Stožicah tudi tiste, ki takrat zagotovo še niso žurali.

Požirek vodke po uspešnem nastopu pevke Sendi foto: M24

Deejay Time Back in Time foto: M24

Bepop dame: Tinkara, Ana in Alenka foto: M24

Denis Porčič - Chorchyp in Franko bajc

Denis Porčič - Chorchyp in Franko bajc foto: Marko Vavpotič / M24.si

Deejay Time Back in Time

Deejay Time Back in Time foto: Marko Vavpotič / M24.si

Patricija Pangeršič

Patricija Pangeršič foto: Marko Vavpotič / M24.si

Deejay Time Back in Time

Deejay Time Back in Time foto: M24

Miran Rudan

Miran Rudan foto: M24

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Naslednji dnevi bodo podprli novosti, ki ste jih aktivirali
Horoskop
Tedenski horoskop: Naslednji dnevi bodo podprli novosti, ki ste jih aktivirali
naslednji članek
Eva Boto svojega fanta ne deli z javnostjo
Svet slavnih
Eva Boto svojega fanta ne deli z javnostjo