pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kmetija: Ozadje norenja s sekiro prikrili, Aljaž se dogodka sramuje

31. 10. 2022; 07.56
Avtor: V.M.
aljaž pušnik

Aljaž foto: edit: njena.si

Med najbolj odmevne dogodke v letošnji sezoni šova Kmetija nemara sodi niz napetih posnetkov, tekom katerih ste videli, da je Aljaž izgubil živce, zalučal sekiro in se napotil po kuhinjske nože. Da mu je po domače povedano odneslo pokrov, obstaja tehten razlog, a ne glede na to, se Aljaž gledalcem opravičuje.

Če bi vedeli, zakaj je Aljaž Pušnik v hudi jezi stopil do sekire, kam jo je zalučal in zakaj je želel z noži preluknjati velike napihljive žoge, bi se najbrž strinjali, da je bil po montaži posnetkov deležen dvojne klofute. A čeprav bo ozadje za javnost ostalo skrivnost, se 22-letnik zaveda, da nasilje ni rešitev za še tako konfliktne situacije. Danes mu je žal, ker mu je zavrela kri …

»Želim si edino, da bi gledalci vedeli, da moj namen ni bil izvajanje nasilja nad tekmovalci ali komurkoli, zato bi se jim rad opravičil, da je do česa takega sploh prišlo. Čeprav so razlogi za moja dejanja čisto drugi, kot si gledalci mislijo in si predstavljajo, se zavedam, da to, kar sem naredil, ni bilo prav, zato se tega dejanja sramujem,« je v pogovoru za njena.si pojasnil Aljaž in dodal, da se s prikazom dogodka ne obremenjuje, dovolj mu je namreč to, da vsi, ki so se takrat nahajali na posestvu, vedo, kakšna je resnica.

Razvedrilno druženje

Razvedrilno druženje foto: VOYO

prejšnji članek
Na noč čarovnic bo priložnost za ustvarjanje in zabavo
Svet slavnih
Na noč čarovnic bo priložnost za ustvarjanje in zabavo
naslednji članek
Film Dedek gre na jug zaznamovala smrt igralke
Svet slavnih
Film Dedek gre na jug zaznamovala smrt igralke