nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Zakaj je Aljaž ponorel?

25. 10. 2022; 12.00
Avtor: V.M.
kmetija

Prepir na posestvu foto: VOYO

Takšnega Aljaža doslej še nismo videli.

Se je na posestvu res odvil pretep? Kot ste lahko videli v napovedniku, so nadzorne kamere posnele, kako je Aljaž zalučal sekiro, napotil naj bi se tudi po nože. Kaj se je po koncu razvedrilnega druženja zgodilo med tekmovalci?

Nekateri so si žganje privoščili že v dopoldanskem času, kar je tudi razlog, da je po vselitvi Denis romal le še v posteljo. Dobre volje so se tako preostali odpravili na igro nogometa v Zorb ballu – ogromnih napihljivih žogah, pri čemer so se zabavali in pošteno nasmejali.

Razvedrilno druženje foto: VOYO

Žal pa se dan ni zaključil v pozitivnem duhu. Kot so razkrili s posnetki nadzornih kamer, so Aljažu popustili živci, jezen je posegel tudi po sekiri. Kaj natanko ga je ujezilo, v oddajo niso vključili, čeprav je med glasnim prepirom na posestvo prihitel tudi snemalec in ujel nekaj utrinkov na terasi. Kot boste videli, bo tekom izjav mimobežno pojasnjeno, da je prišlo do nesporazuma z Janom, s katerim se je Aljaž tudi prerival. No, za glasno obračunavanje je nemara krivo predvsem žganje, ki pogosto vzbudi agresivno vedenje.

»Aljaž in Jan sta malo jezna, malo je eksplozivnosti, malo je alkohola prisotnega in utrujenosti,« bo pojasnila Aneta, ki je Aljaža pomirila in ga odvedla proč od hiše ...

Prepir na posestvu foto: VOYO

Prepir na posestvu foto: VOYO

Prepir na posestvu foto: VOYO

prejšnji članek
Mrk sončne lune: čas za novo poglavje v življenju
Zdravje
Mrk sončne lune: čas za novo poglavje v življenju
naslednji članek
Želite začeti s športom, pa ne veste, kako?
Svet slavnih
Želite začeti s športom, pa ne veste, kako?
#obraziavenija
obraziavenija