pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanjski moški: Ozadje Arijanninega premišljenega darila

6. 11. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
arijanna-sara-di-palma, sanjski-moški

Arijanna Sara Di Palma foto: VOYO

Se spomnite ročno poslikanih superg, ki jih je Arijanna podarila Blažu ob prvem srečanju? Podjetno dekle je pravzaprav naredilo domiselno potezo, saj je požela veliko navdušenja za umetniško delo, ki ji prinaša tudi nekaj zaslužka ...

Arijanna Sara Di Palma se lahko kljub mladosti pohvali s številnimi dosežki, poleg pridobivanja raznolikih licenc pa je denimo tudi sila kreativna. Slednje je že dokazala v prvem delu epidemije, ko sta s fantom Martinom razvila poslovno idejo o skodelici z žepkom, ki omogoča, da se vanj iztisne čajno vrečko. Ker je Arijanna ustvarjalna duša, so se na skodelicah med drugim znašle tudi ročne poslikave.

No, poslikave pa so našle svoj prostor tudi na belih supergah – takšnih, kot jih je čedno dekle podarilo Blažu. »Od malega sem že zelo ustvarjalna, ampak nikoli nisem imela dovolj časa, da bi se temu res posvetila,« je spletnim prijateljem pojasnila Arijanna, ki svoje storitve poslikav oglašuje na družbenem omrežju Instagram. Zanimanje zanje se je po predvajanju prve oddaje seveda povečalo, mlajšo publiko je namreč zanimalo ali se s poslikavami čisto zares ukvarja sama … Nekaj malega o tem je razložila v zgodbi, njeno delo si lahko ogledate spodaj.

Arijannino darilo Blažu foto: VOYO, Instagram

prejšnji članek
Andrea Libič: nisem imela nobene osebe, ki bi ji lahko zaupala
Resničnostni šovi
Andrea Libič: nisem imela nobene osebe, ki bi ji lahko zaupala
naslednji članek
Umrl je glasbenik Aaron Carter
Svet slavnih
Umrl je glasbenik Aaron Carter
#nasazenazenska
nasazenazenska